Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy kezdjek el fogyni?

Hogy kezdjek el fogyni?

Figyelt kérdés
Tizenéves srác vagyok, skinnyfat. Hasamon, alhasamon van elég sok zsír. Milyen egyszerű diétát ajánlotok?
2021. nov. 17. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Én sportolást javaslok, nem kell fogyókúráznod.Erősítő edzést csinálj, fehérjében gazdag legyen az étrended.Ha van izom, az a kis zsír ami rajtad van nem is fog látszani.
2021. nov. 17. 21:55
 2/6 anonim válasza:
24%
Teljesen mindegy! A lényeg, hogy számold a bevitt kalória mennyiséget, és kevesebb legyen mint amennyit elhasználsz!
2021. nov. 17. 21:56
 3/6 anonim válasza:
100%
Hány éves vagy? Mivel 1-2 ev alattis nagyon sokat változhat magától fiatal korban.
2021. nov. 17. 22:00
 4/6 anonim válasza:
16%

Egyáltalán nem értek egyet az elsővel, 30 perc kocogással 250 kalóriát tudsz elégetni (persze ez függ a testsúlyodtól illetve a sebességtől de nem erre akarok kilyukadni), ehhez képest erőedzéssel jóval kevesebb 130-220 kalória megy le. (forrás: [link] ).

Szóval azt állítani, hogy nincs szükség diétára, elég meredek, mivel egy mcdonaldsos Cézár saláta 1200 kalóriáját 5+ óra cardioval tudod leadni. (erőedzéssel meg esélytelen,mert nem fogsz fél napig súlyokat emelgetni).

Ezzel szemben, tudatos étkezéssel ki tudsz hozni akkora adag kajákat, hogy nem is vagy éhes és így könnyebben kalória deficitben tudsz maradni.

Konkrét diétát nem ajánlanék, inkább bármit ennél, nézz utána egy diétás verziónak, így bármi után sóvárogsz, kaphatsz belőle. A legtöbb diétás recept majdnem annyira jó, mint az eredeti, de némelyik akár jobb is.

Kalóriaszámoláshoz ajánlom a myfitnesspal appot

2021. nov. 18. 02:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Skinnyfat azt jelenti, hogy vékony vagy, viszont löttyedt, izomtalan. Erre nem megoldás a fogyás, hiszen nem vagy elhízott, hanem az izomzatot kell fejleszteni, mivel azzal van a probléma.
2021. nov. 18. 09:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

4 Édes Istenem, milyen sötét vagy.

Azt írtam FOGYÓKÚRÁZNIA nem kell.A diéta szó étrendet jelent.Az is egy étrend, ha valaki egész nap csokit zabál, 50 000 kalóriát.Csak az egy szar étrend/diéta.

Az #5-nek és nekem van igazam.Nyilván fingod sincs mit jelent a skinnyfat.Mi a fenének kell okoskodni, mikor nem érted mi a téma?

2021. nov. 18. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!