30 évesen 100 kilóról még lelehet úgy fogyni hogy ne lógjon a bőröm?
Figyelt kérdés
Mire kell figyelni? Feszesitő krémek edzés előtt vagy valami segít?
165 cm, 60kg a cél
2021. nov. 7. 18:09
2/7 anonim válasza:
ja bocs, 100 kilóról, az még ok, félreolvastam :)
3/7 anonim válasza:
Persze.
- lassan
- sportolás mellett
- C vitamin
- kollagén
4/7 anonim válasza:
Igen ha lassan fogsz úgy hallottam a kollagén használ
5/7 anonim válasza:
Inkább a magasságod miatt necces. 40 kiló fogyás 165 cm magassághoz az azt jelenti hogy valószínűleg nem lesz feszes.
Ennek már régebben alaposan utánajártam, sok faktorja van annak hogy lógni fog e a bőr.
- genetika
- a bőr állapota
- kor
- magasság
- mennyit fogyott
- mennyi ideig volt elhízott
6/7 anonim válasza:
Nagyon nagyon lassan talán. Heti max 0,5 kg de inkább még lassabb ütemben. Nincs tapasztalatom ekkora fogyással. Én úgy próbálnám, hogy lefogyok pl. 95 kg-ra és próbálom tartani azt a súlyt néhány hónapig úgy hogy nem fogyok tovább. Aztán becéloznám a 90 kg-ot és ott is várnék a további fogyással és így tovább.
7/7 anonim válasza:
Szerintem igen, persze ez sok dologtól függ, de ha lógni is fog egy picit, szerintem valószínűleg nem lesz vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!