66 kilorol, nyar kozepere letudok fogyni 48-48re?
166 cm vagyok, es voltam mar 49 kg csak meghiztam.
Ez kb 20 kg
Annyi lemegy napi 400-500 kcal-val?
Nem akarok tobbet enni, es nem is tudtok errol meggyozni ugyhogy oktatast nem kernek
Csak hogy lemegy-e :)
19/L
Júliusig 4 hónap van, ha fogyod a havi 4kg-ot ,akkor leszel 50kg, ha már ma nekiállsz.
És nem kell ehhez 4-500at enni, bőven ehetsz 1500at is,csak nem mindegy mit,meg nem árt, ha heti 2-3x minimum mozogsz is mellé.
Én is ennyit ettem és simán le fog jönni. A jojo miatt meg nem kell aggódni. Ha normálisan eszel utána és nem zabálsz akkor nem fog visszajönni, ez tapasztalat.
Viszont hozzátenném, hogy szerintem a 48 kg nagyon kevés, legalább 54 kg kell ahhoz, hogy maradjon valami nőies formád. Én 168 cm vagyok és 56-58-ra lőttem be magam, aminél még van alakom, van mellem meg fenekem. Ez a strandon sem utolsó szempont. Én is voltam 48 kg és így utólag nézve a képeket gusztustalan volt. Bár te tudod, nem szólok bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!