Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet fogyni koplalással?

Hogyan lehet fogyni koplalással?

Figyelt kérdés

Ami egyébként nálam nem minősül koplalásnak, mert én csak unalmamban szoktam enni, nem azért, mert komolyan éhes vagyok.

Kórosan elhízott egyébként.

dec. 17. 14:05
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Én egyszer 8 napig ettem 500-1000 kcal között. Hát az még nem is olyan nagy baj, hogy a leadott 3.5 kg visszajött, inkább az, hogy ezidő alatt annyira legyengült a szervezetem, hogy elkaptam egy fertőzést, amiből aztán 3 hónapig nem jöttem ki és hajlamossá váltam újra és újra elkapni, ez egy éve volt és most is a fertőzéssel szenvedek...

Amúgy a napi egyszer evés jó, OMAD diet a neve, de ilyenkor rendes mennyiségű kaját kell enni, de csak egyszer egy nap, tehát egy nagy tányér valami. Én is simán kibírom egy étkezéssel, ez az étkezés pedig este van. 3 hét után elmúlt az éhség. Bár most próbálok visszaszokni inkább a napi 2-3 étkezésre, mert elvileg a női hormonoknak nem tesz jót az omad.

dec. 22. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!