Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet fogyni koplalással?

Hogyan lehet fogyni koplalással?

Figyelt kérdés

Ami egyébként nálam nem minősül koplalásnak, mert én csak unalmamban szoktam enni, nem azért, mert komolyan éhes vagyok.

Kórosan elhízott egyébként.

dec. 17. 14:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
74%
Gyümölcsöt teljesen feleslegesen eszel rendes étkezés helyett, csak megdobja a vércukrod önmagában ami aztán hirtelen leesik, és még éhesebb leszel. Cserébe nem laktat.
dec. 17. 20:17
 12/21 anonim válasza:
81%
Keress rá a "Bécsi diétára"! Az segít fogyni! Szinte koplalás lesz az is, de egészségesebb!
dec. 17. 21:19
 13/21 anonim ***** válasza:
50%

Én napi egyszeri étkezéssel (kb 700 kalória, kizárólag zöldség) és heti 5x 1-órás HIIT-vel 2 hónap alatt leadtam 15 kilót, 70 kg-ról 55 kg-ra fogytam le, ami a 160-as magasságomhoz képest szerintem tökéletes.

Mindenhol azt olvastam, hogy ez nagyon nem egészséges, szakemberek is ezt mondták nekem, de mivel már 3 éve halogattam ezt a fogyást, belevágtam, mert úgy éreztem, hogy "most vagy soha". És nekem bevált, az eredményt meghozta, negatív élettani hatását pedig nem éreztem - bár lehet h lesz majd később valami hatása, ami "megbosszulja magát", de azóta eltelt 2 és fél év, és semmi negatív változást nem érzékelek azóta sem.

Egyébként az első 2 hétben folyton éhes voltam, de megálltam, és nem ettem se többször, se többet, mint amit kitűztem magamnak célul. A maradék másfél hónapban pedig egyre kevésbé, végül egyáltalán nem gyötört az éhség, a testem hozzászokott ehhez az étrendhez. De tudatosan kb 2x annyi folyadékot ittam, mint azelőtt, és valszeg ez is segített mind a fogyásban, mind az éhségérzet leküzdésében.

Azóta is odafigyelek az étkezésemre, továbbra is többnyire napi 1x eszek, de előfordul h 2x, illetve napi szinten már nyilván nem 700 kalóriát, hanem többet, a HIIT heti 2x kb 40 perc megvan, és így az elmúlt 2 és fél évben lementem 52 körülre, azóta is akörül vagyok, és tök jól érzem így magam (őszintén, egy nagyon-nagyon picike felesleg így is van a pocakomon - alig észrevehető, de van).

Szóval nekem sikerült a koplalással + HIIT-vel lefogynom, de azért nagyon fontos, hogy nem vagyunk egyformák, szerintem ez sokaknak megviselné a szervezetét. Nekem valszeg csak mázlim van h szívós a szervezetem.

dec. 18. 02:41
 14/21 anonim ***** válasza:
57%
Kevesebb kalóriát kell bevinni mint amennyit elégetsz, ennyi a trükk
dec. 18. 10:49
 15/21 anonim ***** válasza:
54%

Napi egy étkezéssel felborulnék miután megvertem mindenkit 😅

Nekem az jött be, hogy délutántól reggelig már semmit,előtte rendesen eszek, nassolás nincs. A banán nem pótol semmit, engedd el.

dec. 18. 14:56
 16/21 Senior Séf ***** válasza:
91%
Elmesélem, mi történik, ha koplalsz. Ha nem jutsz elegendő tápanyaghoz, bekapcsol a vészcsengő, és a szervezeted vészkormányozásra kapcsol. Miután az izmok fenntartása jóval több energiába kerül, mint a zsírpárnáké, ezért a tested az izmokat építi le, és amint egy kis energiatöbblethez jut, azt zsír formájában fogja ledepózni. Magyarul: zsírra cseréled az izmaidat.
dec. 18. 17:24
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Kórosan elhízott vagy. Ez azt jelenti, hogy jó hosszú ideje eszel többet, mint amennyire szükséged van. Elhiszem, hogy nem vagy éhes, szinte az érzést sem ismered, ha folyamatosan eszegetsz!

Most változni szeretnél esztétikai vagy egészségügyi szempontból és azt gondolod, hogy ennek a legmegfelelőbb módja a legdrasztikusabb kalóriamegvonás lesz. Ha tippelnem kellene azt mondanám, hogy az első nap simán fog menni, és a második nap délben vagy délután fog megdőlni ez a nagyszerű terv!

Ha beállnál napi 3 étkezésre(közte semmi), mint az átlagemberek, az is szenvedős volna neked.

Ha nem hiszed, hogy sokat eszel mondok egy trükköt! Vegyél egy füzetet. Vasárnap este jegyezd fel a súlyod! Utána egy hétig minden falatot amit megeszel írd bele! A következő vasárnap este ismét jegyezd fel a súlyod!

Kevesebb lesz. Miért?

Pár nap jegyzetelés után szembesülsz a mennyiséggel, és önkéntelenül is visszafogod majd a kalóriákat.

dec. 18. 20:36
 18/21 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy koplalsz.

Amúgy kurvára nem egészséges.

dec. 19. 13:04
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

A koplalás akkor nyerő, ha pár kilót kell csak fogyni jövőhét végére, hogy laposabb legyen a has az új ruhában.

De hosszú távon, nagy súlyra nem alkalmas. Kikészülsz és visszamegy.

dec. 19. 13:14
 20/21 anonim ***** válasza:
Kevesebb kalóriát kell bevinni mint amennyi elfogy ennyi a trukk
dec. 21. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!