Fogyni vágyók? Mit esztek reggelire, tízóraira, ebédre, uzsira, vacsorára?
Reggeli: 2db abonett kenyér, 1paprika, 1paradicsom és egy kis vaj
Tízórai: saját készítésű zabpehely 2-3db
Ebéd: Húsleves, sok répával
Csirkemell, csemege ubival és céklával
Uzsonna: joghurt, dióval
Vacsi: kb. 10dkg túró 1db paradicsommal
Ez volt a mai napon. Általában hasonlóan étkezek. Persze az ebéd mindennap más. De azt eszem, amit anyuék, csak kevesebbet. És csak vasárnap eszek rizst.
Mellette 2liter zöld tea, és 1liter viz
Reggelire rántottát ettem kenyér nélkül, reszelt sajttal+ t gyümis actíviát. Szoktam még felvágottakat, sajtokat, paprikát, paradicsomot stb. Most kezdődik az újhagyma korszak, nyámi:)
De Tegnap reggelire pl. pizza feltétet ettem ketchuppal(Kolbász, sonka, nagyon pici kukorica, ananász, sajt össze grillezve a mikróban.) Tök finom volt.
Tízóraira egy almát, vagy bármilyen gyümit, mikor mihez van kedvem.
Ebédre sertés pörit ettem salátával, savanyúval. Szoktam rakott kelt rizs nélkül,A karfiol levesbe nem teszek rántást, úgy teszem fel mint a gulyást bezöldségelem, tejfölözöm tök finom lesz. Lecsó kenyér nélkül. Nagyon sok mindent el lehet így készíteni és ami a legfőbb nem éhezem, nem leszek kívánós, mert nincs benne egyszerű szénhidrát. Nincs ami megemelje a vércukor szintem.
Uzsonnára tornázni szoktam(akkor alszik a gyerek)
Vacsira csak fehérje, de nem éhezem, ez fontos, különben raktározni kezd a szervezet!!!!
Köszi a válaszokat!
Mai napom: reggeli: natur müzli tejjel
tízórai: 3 db korpovit keksz
ebéd: húsleves /tészta nélkül/
kevés sertéspöri savanyúuborkával
uzsi: 1 db kiwi
vacsora: 2 abonett+saját készítésű körözött+
gépsonka+ paprika+uborka
Mit szóltok hozzá? Ja, meg ittam cukorral teát+ zöldteát+ vizet citromlével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!