21/22 anonim válasza:
nem miattam, magad miatt. üdv. írhatnűm és is, hogy tökéletes vagy, de ha már kérdezed , nem vagy elég magabiztos. a legjobb, ha találsz egy pasit aki imád, azonna l a belső értékeid kerülnek előtérbe, és megszereted önamgad, és nem ilyen gondolatok terhelik majd a fejed. Csak azért mondom, mert amikor volt rajtam +5kg ,volt egy pasikm aki királynőként kezelt, és folyton dicsért , és csak arra kért, hogy mindig maradjak olyan , amilyen... perpillanat nincs barátom, hiába vagyok 5 kg val kevesebb, mint 3 évvel ezelőtt, nincs több önbizalmam, sőt boldogabb sem...
22/22 anonim válasza:
Szerintem nem vagy egyáltalán kövér. De a mozgás senkinek nem árt :)
(a fürdőruhád nagyon tetszik) ;)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!