11/22 anonim válasza:
A kép alapján egyáltalán nem vagy kövér, kevesebbnek tűnsz 70 kg-nál. Ha gondolod, tornázz, az sosem árt, de jól nézel ki.
12/22 anonim válasza:
Csinálj otthon gyakorlatokat minden nap,a neten találsz ilyesmit.Pl a you tuben is ,hasra combra kéne dolgozni,ha feszesebbet akarsz mint most.Naponta kb 20 perc elég lenne,vagy menj el futni.
13/22 anonim válasza:
Nem vagy kövér. Étkezz egézségesen és akkor nem lesz baj. :)
15/22 anonim válasza:
Átlagos alkat. Ha feszesebb akarsz lenni többet szexelj :D
16/22 A kérdező kommentje:
sajnos nincs kivel szexelni
2013. márc. 15. 11:45
17/22 anonim válasza:
Nagy kár,pedig ami képből látszik az kifejezetten jó :)
18/22 A kérdező kommentje:
köszi
2013. márc. 15. 12:14
19/22 anonim válasza:
szerintem sem vagy kövér, de az a típus vagy, aki az lesz, ha nem figyelsz. formád semmi.
17 évesen 70 kiló??? én 55 voltam, ugyanilyen magasan. most is annyi vagyok, 32 évesen.
20/22 anonim válasza:
őszintén szólva, kövérnek nem vagy kövér egészségügyi szempontból, esztétikailag viszont korrigálhatsz. nem sértésként mondom, de eddz többet vagy csökkentsd a kalóriabevitelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!