Miért van az, hogy kövér vagyok, de semmi mellem?
AZért mert nem genetikailag vagyok kövér, csak magam miatt? Vagy miért?
17/L
159cm és 71 kg
Mi a frász az a genetikai kövérség? Ilyen nincs. Legfeljebb lassú anyagcserét lehet örökölni.
Te ilyen típus vagy. Én meg vékonyan is tőgyekkel rendelkeznék, ahogy a családom nőtagjai.
Van ez így, genetika..
De nyugi, ez ne hátráltasson a fogyás terén, én már belevágtam, még legalább 10 kilótól kéne megszabadulnom, és nekem is kis mellem van, el sem merem képzelni mi marad mire a végére érek, mert esélyes, hogy nem sok.. de tudod mit? Inkább legyen még kisebb mellem, viszont végre olyan alakom amilyet szeretnék!
Legalább nem veszíthetsz sokat ;) Van, akinek kövéren van melle, lefogyva nem, az rosszabbul jön ki...
Csinos attól még lehetsz, ha rendesen, lassan fogysz és a megfelelő mennyiségű izmod is meglesz. El tudom képzelni, hogy nehéz, de a picike mell sem egy tragédia. A nagyon nagynál pedig biztosan jobb, bár ízlések és pofonok.
Ha egy kicsit lefogysz akkor a cicid sem fog szerintem annyira kicsinek tűnni. Leglaábbis amikor én lefogytam, 100 kilóról 70-re, akkor sokkal szebb formájuk lett, kicsinek így is kicsi de legalább jobban passzol a testemhez. Nekem pont ugyanakkora szerintem mint amikor kövér voltam, nagyobbnak tűnhet mert kevesebb sokkal rajtam a zsír, de nem nagyobb.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!