Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek kövér vagyok?

Szerintetek kövér vagyok?

Figyelt kérdés
11 éves vagyok 59 kg 150 magas

2013. márc. 9. 17:24
 1/9 Nefy válasza:
Szerintem 11 évesen ilyenekkel még ne nagyon foglalkozz sportolj sokat és jobbn fogod mgad érezni a börödben!!!!
2013. márc. 9. 17:29
 2/9 A kérdező kommentje:
sportolok hétfőn és csütörtökön járok táncra
2013. márc. 9. 17:34
 3/9 anonim ***** válasza:
92%

11 éves vagy, ilyen korban kezd el fejlődni a tested.

Ha rendszeresen mozogsz és egészségesen táplálkozol, akkor jó tested lesz.

Egyszerű, tehát ne bonyolítsd ennél tovább.

2013. márc. 9. 17:37
 4/9 anonim ***** válasza:
31%
Igen kövér vagy.Szokj le a szénhidrátokról,a zsírról és az édességekről,vagy legalábbis mérsékeld.A tánc nem elég menj el sportolni,úszni ,futni vagy amihez kedved van.
2013. márc. 9. 18:09
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem igen.
2013. márc. 9. 18:26
 6/9 anonim ***** válasza:
45%
Szard le ha annak gondolod magad, nem hiszem hogy 11 évesen nagy hátrány lenne, majd ha faszizol akkor gondolj erre, ha addig a hormonálisan megváltozott adottságok sem tüntetik a el a túlsúlyt.
2013. márc. 9. 18:28
 7/9 anonim ***** válasza:
29%
És ha ez a szegény kövér gyerek fiú? Akkor is faszizzon,te agyamputált??? Meg szarja le hogy kövér?Hogy utána zsirpacninak,meg vizilónak csúfolják?Kitünö ötletei vannak egyeseknek.
2013. márc. 9. 18:50
 8/9 anonim válasza:

Igazából én 165 cm vagyok és 49 kg és igen kövér vagyok, szóval én amióta (egy hete)elkezdtem tornázni napi 100 felülés azóta mintha kicsit soványabb lennék.:) Szóval hasizom gyakorlat és kevesebb zsír. Igaz ettől a mérleg nem mutat kevesebbet de a háj át alakul izommá, ami az én esetemben a cél:)

13/L

2013. márc. 25. 17:16
 9/9 anonim válasza:
Én is 11 éves vagyok és 161 cm 46-47 kg és szerintem a korodhoz képest duci vagy de le fogsz majd adni néhány kilót ahogy magasodsz én is le adtam kb 4 kilót ahogy magasodtam és biztos hogy te is le fogsz adni néhány kilót !
2013. márc. 29. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!