Kövér vagyok? Szerintetek?
Figyelt kérdés
165 cm és 49 kg vagyok, mások szerint vékony,hát nem tudom szerintem meg kövér vagyok.Szerintetek?2013. márc. 6. 18:13
2/7 poiu válasza:
Sajnos lehetsz zsíros gebe. Kezdj valami erőedzést, mert ha megosztod a baráti társaságot, valószínűleg nem vagy elég izmos.
4/7 anonim válasza:
én 165 centivel vagyok 52-54 és nincs súlyfeleslegem. mondjuk sok mindentől függ, pl az alkatodtól, hogy mennyit mozogsz...én 1 évvel ezelőtt 47-48 kiló voltam és most 54 kilósan vékonyabb vagyok mint akkor voltam (heti 4 torna plusz futás)
5/7 anonim válasza:
Én 164 cm s 52 kg voltam, mindenki szörnyülködött milyen vékony vagyok, szóval szerintem nem vagy kövér.
6/7 A kérdező kommentje:
Heti 3-szor járok futni, és lovagolni is járok nem félre érteni:)
2013. márc. 6. 20:18
7/7 anonim válasza:
Akár én is feltehettem volna a kérdést..Ugyanezekkel az adatokkal rendelkezem.. A karom, lábam nagyon vékony a többin folyik a zsír, ugyanis nem mozogtam az elmúlt pár évben szinte semmit.. Most elkezdtem, remélem változni fog.. ez tehát abszolút ember függő, hiába azonosak az adatok.. Lehetsz vékony ezzel, lehetsz bombanő és lehetsz elcseszett alakú, mint én..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!