Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Én 43Kg vagyok és fogyni...

Én 43Kg vagyok és fogyni akarok 12 éves vagyok és kb 158 magas szerintetek sok ez a súly? Kérek öszintén?

Figyelt kérdés
2013. márc. 13. 17:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

[link]

itt ki tudod számolni, normális kategóriába esel. Én is azt javaslom, hogy ha elégedetlen vagy magaddal, inkább sportolj valamit és egyél kevés édességet meg zsíros ételt. Amúgyis most egy csomót fogsz változni, szal nyugi!

2013. márc. 13. 19:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem látunk, így nem lehet megmondani... Ha nagyon kevés izmod van, akkor teljesen rendben levő lehetsz, de lehet, hogy híznod kéne, arra nem sok esélyt látok ezekkel a számokkal, hogy fogynod kéne... Ez alatt azt értem, hogy TUTI nem vagy kövér egyáltalán, nehogy bármilyen drasztikus dolgot tegyél fejlődő szervezeteddel! Szerintem táplálkozz egészségesen, mozogj és kész :)
2013. márc. 13. 20:13
 13/13 anonim válasza:
12 évesen még azzal nem kéne foglalkozni hogy ideális-e a testsúlyod..
2013. nov. 19. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!