Mit tegyek, ha Rubint Réka videóival alakot szeretnék formálni, de nem akarok fogyni?
Már átnyálaztam az ilyen jellegű kérdéseket, de nem találtam specifikusan az én problémámra illőt. Ez sem éppen a fogyókúrás témakörbe illik, de még ez látszott a legmegfelelőbbnek.
21 éves vagyok, 170 centi magas, 54 kiló, tehát kövérnek nem mondanám magam. Viszont a télen felszedtem a hasamra nem kevés zsírt (máshova nem, nehogy véletlen arányosan nézzek ki), valamint a fenekem is kicsit narancsbőrös.
Na most. Heti 4-5 alkalommal tornázom Rubint Réka DVD-ire (has, popsi/csípő), plusz heti 3-4 alkalommal 20 kilométert biciklizem feszített tempóban. DE: nem szeretnék diétázni, és nem csak kényelmi szempontból, hanem azért, mert elsősorban nem fogyni akarok, hanem feszesedni. Valamint amint egy kicsit fogyókúrásabb ételt fogyasztok, gyakorlatilag eltűnik a mellem. :D
Van rá esély, hogy kitartó tornával, de diétázás nélkül eredményes legyek? Nagyon érdekelnének a vélemények, tapasztalatok!
Előre is köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!