Mit egyek vacsorára?
Figyelt kérdés
Reggeli: narancs zabpehellyel és egy joghurttal leöntve
Ebéd: csirke, párolt zöldség
De a vacsorával mindig bajban vagyok... tegnap Abonett volt csirkemellsonkával, de nem nagyon akarok ilyen adalékanyagos felvágottakat enni.
2013. márc. 12. 13:26
11/12 poiu válasza:
Nem egyhangú, ha nem ugyanazt eszed.
12/12 Dorcy3 válasza:
Vacsorára én általában csinálni szoktam egy salátatálat, amibe teszek: jégsalátát feldarabolva, csirkemellet, répát, vörös salátát és végül natúr joghurttal összekeverem. Reggelire pedig tortillát szoktam kisütni, azt mindenféle zöldséggel megtöltöm, vagy forró tea egy kis pirítóssal, kukorica zabpehely aszalt gyümölcsökkel(ez nagyon finom) vagy cappuccino vajas pirítóssal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!