Nagyon sok volt ez ma? Mit egyek vacsorára?
Figyelt kérdés
reggeli: műzli gyümölcsös joghurttal
tízórai: banán, egy tojásos salátás zsemle + egy automatás forrócsoki
ebéd: spagetti
uzsonna:egy nagyon kicsi jégkrém
Tudom, hogy egy csomó rosszat ettem, de nagyon ideges voltam délelőtt, a kutyámat műtötték, és nem bírtam ki :(
Kérlek nyugtassatok meg és adjatok valami vacsora ötletet.
167/48 14/l
2012. nov. 7. 16:08
1/8 anonim válasza:
Nem ettel sokat bar igaz hogy egeszsegtelen dolgokat ettel.Ne akarj sovanyabb lenni.Jol vagy igy.Talan kicsit tul sovany is.Ne akarj anorexias lenni mert aval csak artasz magadnak!Vacsira egyel zoldseget turoval vagy zsirszegeny hussal.
2/8 Quorra válasza:
szinte egész nap szemetet ettél. ettől várod a fogyást? a jégkrémtől, müzlitől, zsemlétől, forrócsoki, gyümölcsös joghurt? az összes tele van szénhidráttal, cukorral, még a spagetti tésztája is!
3/8 anonim válasza:
Egyél egy szelet sült húst salátával, vagy csak salátát piritóssal.
4/8 anonim válasza:
szerintem nem ettel sokat,es a sulyod is normalis
5/8 anonim válasza:
Egyél két szelet bécsiszeletet, rízst, vecsési savanyúságot, krumplipürét, és mondjuk meleg teát.
Így is sovány vagy, enned kell.
6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek!
Utolso: tancolok es szeretnek komolyan ezzel foglaljozni ezert akarok figyelni az etrendemre.
2012. nov. 7. 16:27
7/8 anonim válasza:
48 kiló vagy. rakd követ a zsebedbe mert elfúj a szél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!