Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől van ez és milyen hasgyak...

Citrommmm kérdése:

Mitől van ez és milyen hasgyakorlatokat ajánlotok?

Figyelt kérdés
nem vagyok kövér lány, 153 centi vagyok és 45-47 kg,már sikerült pár kilót leadnom,kivéve a hasamat... csinálok hasgyakorlatotokat de olyan mintha fel lenne fújódva, emelett persze diétázok.. mitól lehet ez?:O
2013. márc. 10. 10:50
 1/7 anonim ***** válasza:
2013. márc. 10. 11:00
 2/7 A kérdező kommentje:
aranyos vagy,de ezeket eddig is tudtam :) engem az érdekelne,hogy mitől "puffadt" fel?:S
2013. márc. 10. 11:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Puffadásra nem kell hasgyakorlat, puffadásra inkább rostbevitel és vízfogyasztás kell, már ha egyre gondolunk a puffadás terén. De ha ugyan fogytál, de a hasadon még van zsírfelesleg, akkor 2 lehetőség van:

1. fogytál de túl gyors diétát csináltál, vagy fehérjeszegényt és jórészben izmot vesztettél zsír helyett.

2. Mivel helyi fogyás nincs és nem tudod szabályozni honnan fogyjál többet (még hasizomgyakorlattal sem), akkor csak a diéta folytatása vezet eredményre, el fog tűnni onnan is, de vannak olyan helyek amihez makacsabbul ragaszkodik a szervezetünk genetikailag, ahol több zsírt tárolunk, innen nehezebben is fog eltűnni.

2013. márc. 10. 11:24
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm:) szerintem a víz bevitellel van gond, de most már odafigyelek rá!
2013. márc. 10. 11:27
 5/7 A kérdező kommentje:
és szerinted mennyi idő alatt tűnik el a kisebb zsírréteg?
2013. márc. 10. 11:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyi az annyi, de 3-6 hetet tippelek heti 1 kilós fogyással így látatlanban, de ez szigorúan tipp, még képről is nehéz így ezt megítélni.
2013. márc. 10. 11:34
 7/7 A kérdező kommentje:
az jó lenne:) főleg nyárra...:)
2013. márc. 10. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!