Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Annyira elegem van, sírnék ha...

Annyira elegem van, sírnék ha tudnék. Hogy lehet ezt kezelni?

Figyelt kérdés

Évek óta le akarok fogyni. Mindig is próbálkoztam ilyen olyan diétákkal. Sosem volt elég kitartásom,ami valószínűleg a szélsőséges étkezésemnek köszönhető. Egyébként össze-vissza zabálok,máskor meg koplalok. Most is belekezdtem egy fogyókúrába,de alig két hétig csinátltam és elkapott egy falás roham..napok óta küzdöttem az érzéssel. Mitnha évek óta nem ettem volna. Nem sima kívánósság hanem éhes voltam,mint a róka.Erre úgy bezabáltam :(

Nem bírok így magamra nézni,azzal büntetem magam,h nem veszek ruhákat meg nem csinosítom ki magam,mert minek úgyis dagadt vagyok?.. Mit tegyek?

2013. márc. 9. 19:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"a csajok meg már fiatalon tudnak sütni főzni,"

ÍGY VAN! :DD

2013. márc. 10. 10:38
 12/16 A kérdező kommentje:
Igazatok van biztosan mindent jobban tudtok,mint én:) Vádaskodás segítség helyett..remek! Nincs sütőnk és képzeljétek léteznek olyan szülők,akik nem engednek főzni,mert kevés az alapanyag és nehogy azt is elrontsam. A zsemle meg tésztafélék olcsók ezért azt vesszük. Szerintem nincs rajtam 10kg feleslegnél több. Tehát ez nem vészes elhízás. Súlyt tartani meg egyébként is könnyebb. Nem most híztam el,hanem jó pár éve. Akkor még megvolt a saját vállakozás lehetett enni hotdogot csokival vacsorára. Mondom még1x nincs zöldségre meg húsra pénz nem adnak! Dolgozni majd csak nyáron tudok. EBből kell gazdálkodnom.
2013. márc. 10. 10:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Az tény hogy az alapanyaghelyzeted elég szar, de így is lehet fogyni, de továbbra sem értem hogyha nem tudod tartani a diétát akkor minek ide kifogás, hogy csak zsömle van, meg tészta, ez színtiszta kifogás, úgyis tudsz fogyni ha kalóriamínuszba kerrülsz, úgy viszont nem ha kifogásokat keresel a diéta be nem tartására.
2013. márc. 10. 10:59
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem kifogás csa kételyek vannak bennem, ha elhatározom magam akkor csinálom a dolgom,mint a gép. Szó nélkül. Csak rettegek,hogy így semmit sem ér az egész..MEg félek,hogy képtelen vagyok rá,ilyenek..
2013. márc. 10. 11:12
 15/16 anonim ***** válasza:
"Egyébként össze-vissza zabálok,máskor meg koplalok" erről a 2 végletről kell leszokni, egy rendes diétát kell precízen tartani.
2013. márc. 10. 11:37
 16/16 anonim ***** válasza:

"ha elhatározom magam akkor csinálom a dolgom,mint a gép. Szó nélkül. Csak rettegek,hogy így semmit sem ér az egész.."

A táplálkozás TUDOMÁNY, és HELYES táplálkozással következetesen, minden egyes ember egészségesebb lesz, fogy stb. Kételkedni mindenki kételkedik, ez a tudomány alapja. Kételkedsz te, kételkednek a tudósok is, kételkedek én is. Alapvető természetünk és hajtóerőnk a kételkedés. De vannak irányok amikben bízhatsz, működnek, mert mindenki másnak is működtek. Ők is kételkedtek..

2013. márc. 10. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!