Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Meguntam a sportot, elegem...

Meguntam a sportot, elegem van belőle, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Heti 3-4× végzek saját súlyos, de leginkább súlyzós edzést, pihenőkön kardiózok.

Az edzések előtt rosszul vagyok, egyszerűen nem akarok megmozdulni, zsibbadtan érzem magam.

Ráadásul nagyon sok mindenre nincs időm, a közösségi életem egyenlő a nullával! Ha elhívnak valahova, mindig nemet mondok, mert edzenem kell. De nagyon utálom ezt, elveszi az összes időmet és az életkedvemet is, semmi nem motivál már benne, úgy érzem hogy ami hatása volt, egyszerűen megszűnt egyik hónapról a másikra. :(

Most súlytartón vagyok(bár picit fel is szedhetnék).

2013. márc. 8. 18:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Váltsál érdekesebb sportokra (amik adnak egy kis közösségi életet is) Pl tenisz, kosárlabda, télen síelés
2013. márc. 8. 18:49
 2/14 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy ezt az edzést NEM TUDOM elvetni, mert remekül benne van minden ami nekem szükséges. Szóval ha váltanék róla akkor már nem ugyanaz lenne a hatás.

Szóval már "muszájból" csinálom :(

Egyáltalán nem élvezem már. Az elején jó volt az első fél évben, de már ráuntam.

Köszönöm, jó ötlet más olyan sport, ami többszemélyes, de ahogy fentebb írtam, nem adja meg ugyanazt az eredményt mint a mostani :(

2013. márc. 8. 18:56
 3/14 anonim ***** válasza:
54%
Hitesd el magaddal, h a kövér emberek is szépek és élj boldogan!
2013. márc. 8. 19:07
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kövér. Már lefogytam és vékony vagyok, de a sportot muszáj tartani különben visszahízok.
2013. márc. 8. 19:12
 5/14 anonim ***** válasza:

szerintem nem híznál vissza, ha normális az étrended..

én is sokat fogytam és már nem edzek annyit mint amikor fogyókúráztam, nem híztam vissza egy dekát se.

miért gondolod hogy visszahíznál?

2013. márc. 8. 19:17
 6/14 A kérdező kommentje:

Azért mert diétával és edzéssel lett jó alakom.

Viszont ha valamelyiket lazábbra veszem, eltűnik amiért megküzdöttem.

(bár mostanában nem mindig jut idő a kardiókra :(

ilyenkor nagyon rosszul érzem magam(mint amikor egy fogyózó duci megeszik egy szelet sütit).

Amikor épp nemedzős napom van, akkor nagyon boldog és energikus vagyok. Ez miért van? Lehet h a szervezetem át akar verni h nem kell sportolni, lustálkodni kell??

2013. márc. 8. 19:26
 7/14 anonim ***** válasza:
nem tudsz még diétásabban enni? és akkor lazábbra vehetnéd az edzést. ha normális az étrended, akkor nem fogsz visszahízni. milyen egy napi étrended (mennyiségre is) ?
2013. márc. 8. 19:36
 8/14 A kérdező kommentje:

Napi 2tskg szénhidrát(jó minőségből(zabpehely, barnarizs)

20-25g fehérje

zsírt nem számolom, de iszonyat minimális, max 6-7g

(nem, nem koplalok. csak szimplán csóró vagyok, nem telik húsra meg sovány túróra stb.)

2013. márc. 8. 19:40
 9/14 anonim ***** válasza:
mondjuk nem így gondoltam... de így is látszik hogy kevés. ennyivel nem fogsz elhízni, még akkor se ha edzel
2013. márc. 8. 19:47
 10/14 A kérdező kommentje:

tényleg, ha már így szóba jött:

mit tudsz ajánlani az utolsó két tápanyag növelésére? vagy inkább a fehérjebevitelére. milyen jó minőségű mégis olcsó lehetőségek vannak?

2013. márc. 8. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!