Miximaxi kérdése:
Tudtok olyan sportot ajánlani nekem ami nem terheli meg a térdet viszont jó zsírégető hatása van?
Figyelt kérdés
Azért szeretnék olyan sportot elkezdeni ami nem terheli meg a térdet mert ha elkezdenék futni akkor azt nem bírná a térdem a túlsúlyom miatt! 110 Kg vagyok és 187 cm magas körül. Várom az ötleteket!2013. jan. 7. 17:00
2/4 anonim válasza:
Fiú vagy lány vagy?ha fiú akkor a boxot tudom ajánlani
4/4 anonim válasza:
Igen, nem.
Mert a futás mások térdét nem terheli meg.. a lassú, kocafutás mindenkinek megterheli a térdét, csak kényelmes dolog ezen elsiklani.
Nincs zsírégető edzés, anyagcsere van. Ha normálisan élsz, eszel: zsírt használ fel a szervezeted (még alvás közben is). Ha szemét kajákat eszel (mégpedig valamiért sikerült 110 kilót elérned, és a kérdésből adódik hogy nem mind izom) akkor van hízás. Le kéne cserélni a kajatárat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!