Melyik sport a legjobb zsírégető?
Figyelt kérdés
A futás tényleg nem fogyaszt,csak imost csinál?2013. jan. 3. 17:38
1/6 anonim válasza:
francokat nem, már hogy ne fogyasztana???? futás a legjobb zsírégető.
2/6 anonim válasza:
Nem tudom, hogy kell imost csinálni, de az, hogy fogysz, vagy izmot építesz, teljes mértékben az étrendtől függ. Kalóriadeficitben nem lehet izmot építeni, kalóriapluszban nem lehet fogyni.
3/6 szabe válasza:
Legjobb zsírégető diéta és mellé cardio.Hiába sportolsz és mellette nem tudatosan táplálkozol akkor amit lemozgasz az vissza is jön.
Szóval kemény diéta!
4/6 anonim válasza:
Futás!!!!!!! Évek óta futok. Hozzáteszem, hogy igen, fogyni lehet tőle, mert felesleg nincs rajtam futóidőszakban ( télen nem igazán futok, csak 5 fok felett). De emellett nekem lábam szép izmos is lett. A vádlimon látszik meg nagyon.
5/6 anonim válasza:
Előző válaszoló vagyok.. hozzáteszem, én nagyon könnyen izmosodom. több ismerősömnek nem lett még vádlija sem a futástól.
6/6 anonim válasza:
Futas,powerwalking( ami utemes es gyors setat jelent) es az uszas! ezek a legjobbak a fogyasra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!