Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik sport a legjobb zsírégető?

Melyik sport a legjobb zsírégető?

Figyelt kérdés
A futás tényleg nem fogyaszt,csak imost csinál?

2013. jan. 3. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
francokat nem, már hogy ne fogyasztana???? futás a legjobb zsírégető.
2013. jan. 3. 18:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy kell imost csinálni, de az, hogy fogysz, vagy izmot építesz, teljes mértékben az étrendtől függ. Kalóriadeficitben nem lehet izmot építeni, kalóriapluszban nem lehet fogyni.
2013. jan. 3. 18:32
 3/6 szabe válasza:

Legjobb zsírégető diéta és mellé cardio.Hiába sportolsz és mellette nem tudatosan táplálkozol akkor amit lemozgasz az vissza is jön.

Szóval kemény diéta!

2013. jan. 3. 19:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Futás!!!!!!! Évek óta futok. Hozzáteszem, hogy igen, fogyni lehet tőle, mert felesleg nincs rajtam futóidőszakban ( télen nem igazán futok, csak 5 fok felett). De emellett nekem lábam szép izmos is lett. A vádlimon látszik meg nagyon.
2013. jan. 4. 10:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló vagyok.. hozzáteszem, én nagyon könnyen izmosodom. több ismerősömnek nem lett még vádlija sem a futástól.
2013. jan. 4. 10:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Futas,powerwalking( ami utemes es gyors setat jelent) es az uszas! ezek a legjobbak a fogyasra.
2013. jan. 5. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!