Milyen sportot ajánlotok?
1. nem fogytál 7 nap alatt (ha most a mérlegből kiindulva ezzel vitába szállsz, én már nem veszem fel a kesztyűt, ezt rád fogom hagyni..)
2. nem ajánlok sportokat. Az játékról szól, versengésről. Te fogyni, formásodni akarsz.
3. Megfelelő étkezést ajánlunk szálkásításhoz, a megvalósítás nézetenként és így válaszolónként el fog térni, majd lehetőleg észérvek alapján sikerül választani, miután tanultál kicsit a dologról.
Mint hogy helyi zsírégetés nincs, az egész testedről fogsz tudni fogyni. Az izomzatodat természetesen célirányosan terhelheted közben. Mindenképpen kell egész testet átmozgató edzés, ez megoldható guggolásokkal, kitörésekkel, haspréssel-hátizom erősítéssel, fekvőtámaszokkal. Sőt, ezek jól kivitelezve már a célirányos edzést is alkothatják. Erősítésre (azaz izom formálásra, tónusba hozásba) ezen gyakorlatok különböző variációi megfelelők.
A csípődön pontosan mit is formásítanál?
Az úszás átmozgatja a testet, ha hosszú ideig csináltad akkor kell legyen izomzatod. Lehet csak ezt kellene megtartanod, és fogynod. Ez 100%-ban a táplálkozáson múlik, mellette az edzés csak az izomzatodat tartaná edzésben, ami fontos.
Mit tudsz a táplálkozásról, hogyan ennél magadtól?
Nem a kilókat néztem, de ha belenézek a tükörbe én úgy látom, hogy formásodtam.
Egyébként sok zöldséget, és csirkét ettem a héten, kenyérből alig azt is teljes kiőrlésűt, kevés rizst, gyümölcsöket. És vizet ittam.
Tervezz hosszú távra, sem az izmok edzésében, sem fogyásban nem lehet hetes, pár hónapos távon gondolkodni. Legalábbis nem érdemes.
Minél inkább mellőzöd a teljes őrlésű kenyeret és a rizst, annál könnyebben, hatékonyabban fog menni a fogyás rész.
Nos, én írtam hogy ne egyél? Csak ajánlom, hogy ha van piac vagy üzlet a közeledben, ahol rizsen és kenyéren kívül mást is árulnak..
Akkor meg lehet próbálkozni a zöldségekkel, gyümölcsökkel is. A gazdasági válság enyhébb napjain némi hússal, kinek mekkora a pénztárcája..
Kifejezetten jó hatással van ez a testünkre. Fellélegezni a mindennapi keményítő fogyasztásból, gluténfogyasztásból egy kis (sok) zöldséggel, párolt zöldséggel, gyümölcsökkel.
Én még úgy is írnám, hogy hússal + zöldséggel, de annyiszor megkaptam már hogy a hús drága (még a 400 forintos máj is) és hogy minek eszik az ember húst (vegánoktól), hogy ezt már csak opcionalitásként írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!