Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen sportot ajánlotok?

Milyen sportot ajánlotok?

Figyelt kérdés
Az utóbbi 7 napban minden nap sportoltam. S fogytam is, de teljesen aránytalanul. Az úszógumim ugyanakkor maradt. Eddig futottam, meg úsztam. Mit ajánlotok, hogy a csípőmet is tudjam formálni??
2013. jan. 28. 10:42
 1/6 anonim válasza:
Szerintem a láb emelések segítenek ezen. Lehet nem is vagy aránytalan csak annak látod.
2013. jan. 28. 11:52
 2/6 anonim ***** válasza:

1. nem fogytál 7 nap alatt (ha most a mérlegből kiindulva ezzel vitába szállsz, én már nem veszem fel a kesztyűt, ezt rád fogom hagyni..)

2. nem ajánlok sportokat. Az játékról szól, versengésről. Te fogyni, formásodni akarsz.

3. Megfelelő étkezést ajánlunk szálkásításhoz, a megvalósítás nézetenként és így válaszolónként el fog térni, majd lehetőleg észérvek alapján sikerül választani, miután tanultál kicsit a dologról.

Mint hogy helyi zsírégetés nincs, az egész testedről fogsz tudni fogyni. Az izomzatodat természetesen célirányosan terhelheted közben. Mindenképpen kell egész testet átmozgató edzés, ez megoldható guggolásokkal, kitörésekkel, haspréssel-hátizom erősítéssel, fekvőtámaszokkal. Sőt, ezek jól kivitelezve már a célirányos edzést is alkothatják. Erősítésre (azaz izom formálásra, tónusba hozásba) ezen gyakorlatok különböző variációi megfelelők.

A csípődön pontosan mit is formásítanál?

Az úszás átmozgatja a testet, ha hosszú ideig csináltad akkor kell legyen izomzatod. Lehet csak ezt kellene megtartanod, és fogynod. Ez 100%-ban a táplálkozáson múlik, mellette az edzés csak az izomzatodat tartaná edzésben, ami fontos.

Mit tudsz a táplálkozásról, hogyan ennél magadtól?

2013. jan. 28. 11:57
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem a kilókat néztem, de ha belenézek a tükörbe én úgy látom, hogy formásodtam.

Egyébként sok zöldséget, és csirkét ettem a héten, kenyérből alig azt is teljes kiőrlésűt, kevés rizst, gyümölcsöket. És vizet ittam.

2013. jan. 28. 12:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Tervezz hosszú távra, sem az izmok edzésében, sem fogyásban nem lehet hetes, pár hónapos távon gondolkodni. Legalábbis nem érdemes.

Minél inkább mellőzöd a teljes őrlésű kenyeret és a rizst, annál könnyebben, hatékonyabban fog menni a fogyás rész.

2013. jan. 28. 12:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Hosszú távra tervezek. Szeretném belezsúfolni az életembe a rendszeres sportot. De ha már rizst se eszek meg kenyeret se, akkor mégis mit egyek?:D
2013. jan. 28. 12:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Nos, én írtam hogy ne egyél? Csak ajánlom, hogy ha van piac vagy üzlet a közeledben, ahol rizsen és kenyéren kívül mást is árulnak..

Akkor meg lehet próbálkozni a zöldségekkel, gyümölcsökkel is. A gazdasági válság enyhébb napjain némi hússal, kinek mekkora a pénztárcája..

Kifejezetten jó hatással van ez a testünkre. Fellélegezni a mindennapi keményítő fogyasztásból, gluténfogyasztásból egy kis (sok) zöldséggel, párolt zöldséggel, gyümölcsökkel.

Én még úgy is írnám, hogy hússal + zöldséggel, de annyiszor megkaptam már hogy a hús drága (még a 400 forintos máj is) és hogy minek eszik az ember húst (vegánoktól), hogy ezt már csak opcionalitásként írom.

2013. jan. 28. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!