Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen tornát, sportot ajánlotok?

Milyen tornát, sportot ajánlotok?

Figyelt kérdés
170 cm magas és 63 kg lány vagyok. Belekezdtem egy diétába, viszont szeretnék mellé mozogni valamit. Mivel kollégista vagyok, nehezen tudom megoldani a heti 3x sportolást, ezért szeretnék tanácsot kérni. Úgy is megoldhatom, hogy hétvégén dupla annyit pl. tornázok? Így is lesz valami eredménye? Köszi a válaszokat! :)
2012. nov. 1. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:
futás?
2012. nov. 1. 21:10
 2/5 anonim ***** válasza:
hétvégén 2szer, hétköznap egyszer pl. zumba/jóga/kondi? amúgy kollégistaként sem lehetetlen, sőt:)
2012. nov. 1. 22:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is kollégista vagyok mégis eltudok menni este 6 után( amikor vissza kecmergek a suliból) futni ráadásul akkor már be is melegítettem egy fél órás sétával és tervezem, hogy úszó bérletet veszek csak még nem tudom hogy fogom megoldani rá a pénzt :D
2012. nov. 1. 22:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Futast javaslom en is... Csak egy jo cipö, es bemeligitö ruha kell hozza, es indulhatsz is... Egyszerü, olcso, es emelett az egyik, söt szerintem a legjobb mozgas, ami zsirt eget, segit a fogyasban, es allokepesseget növel, mellette a keringesedet, szivedet erössiti stb...
2012. nov. 2. 07:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Majd valakit ráveszek,h jöjjön el velem futni! :D
2012. nov. 3. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!