Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha ordibálnak...

Mit tegyek, ha ordibálnak velem? Nagyon elegem van már!

Figyelt kérdés
AZ egész család túlsúlyos..vannak,akik 100kg felett vannak. Azt mondják szégyelljem össze magam,amiért zöldséget merek kérni téli időszakban meg nem lehet erre költeni. Milyen érdees a puding nekik nem luxus kaja? A piálások? stb..meg minden ilyen! Nem értem.. Van rajtam 10kg felesleg..így sose adom le tartósan :( Azt várják el tőle,hogy egyek kenyeret,mert az olcsó ebédet ami mindig tészta meg almát és olcsó pudingot.. Én meg majd éhenhalok!!
2013. márc. 5. 20:05
 1/4 dieta ***** válasza:
Jó a reklám bársemmi konkrétumot nem írsz.Ha minden annyira igaz mint éhhaláltól fenyegetett túlsúlyosnak lenni akkor azt is láthatod összekötőzött lábbal nyertél futó versenyt,
2013. márc. 5. 22:40
 2/4 anonim ***** válasza:

vegyél mirelit vegyes zöldséget.

fél kiló kb 400 ft.

és a húst hogy oldod meg?

2013. márc. 5. 23:12
 3/4 anonim ***** válasza:

A répa meg a káposzta olcsóbbak még a kenyérnél is. 1 kiló répa asszem 200ft kb.

húsból vehetsz csirkét (pl comb) vagy belsőségeket: máj, szív, zúza, ezek is olcsók és tele vannak vitaminnal:)

2013. márc. 6. 03:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Mond a szüleidnek, hogy azt a pénzt, amit egy nap rád költenek kajára, azt adják oda neked és majd te bevásárolsz abból magadnak.

2013. márc. 7. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!