Fogyókúrázom. Ezt ettem ma (lennt) Szerintetek?
Sosem szoktam reggelizni,most sem teszem.Tudom hogy nem éppen jó dolog ez.Suliban ebédelek így nem tudok sokat válogatni az ebédemen hétköznap,hétvégén viszont párolni szoktam husit+saláta.
Suliba ettem 1 almát,és egy narancsot.
Még suliban ebédeltem:lencselevest,és sonkás tésztát tejföllel( kis adagot)
5-fél6 fele ettem egy szelet(én vágtam rendes rúd párizsiból,tehát nem volt annyira vékony szelet)+csalamádé
Este is mindig ugyanazt eszem:1 gyümölcs joghurt,(a natúrt sajnos lenyelni nem tudom,nem szeretem)+belevágok a joghurtba 1 almát és narancsot(néha banán,de nem túl ritkán mert az valamivel jobban hízlal mint a többi gyümölcs)
Tornázni szoktam naponta!Norbi "Duci Tréning"
Egy héten kb. 2-3-szor Rubint Rékára is szoktam.Popsi és csípő+has+comb és gugolni is szoktam)
Június elején(június.15.) ballagok.
Szeretnék jó alakot...
Most 162cm és 67 kg vagyok.10-12 kg-ot szeretnék fogyni 3 hónap alatt szerintetek menni fog.Véleményeket várok.:)
Szerintem semmi baj a reggeli hiányával, ha Neked ez a jó. Én sem reggelizem sose, illetve délben teszem, nálam minden eltolódik, esti típus vagyok s ébredés után 1-2 óráig max. egy lédús gyümölcsöt tudok enni. Volt ismerősöm, aki rosszul lett, ha az anyja megreggeliztette, igaz, az a reggeli összetételén is múlhatott.
Az elejével nincs bajom. A suliban az volt, ami.
A párizsi nem tartozik a minőségi ételek közé.
De az este szimpatikus a legkevésbé. Szóval Te fogsz egy bolti gyümölcsjoghurtot és azt gyümölcsözöd tovább? A gyümölcsjoghurt nem valami sokat nyújt számodra, de cukor és mindenféle egyéb cucc van benne, fehérje speciel alig. Ha nem szereted a natúr joghurtot (még házilag felgyümölcsözve se), ne egyél joghurtot, nem kötelező az.
A szénhidrátot pedig nem szokták ajánlani estére, én olyan mélyen nem értek hozzá.
Én rántottát szoktam enni, sok zöldséggel, kívül-belül (úgy értem, belesütöm egy részét és nyers egyebeket eszek hozzá). A variációk száma még hús nélkül is igen nagy, egy kis hallal meg aztán különösen ott van, én 16. napja nem vagyok képes megunni a napi 2 rántottámat, de ahogy elnézem, ez még sokáig így lesz. De lehet, hogy Neked nem jönne be, más az ízlésed, igényeid... Nehéz kívülállóként tanácsot adni.
A fogyási célod normális, szerencsés esetben összejöhet :)
Köszönöm a válaszod:)
Akkor a gyümölcs reggel oké,a suliban próbálom egy kicsit válogatni,pl ha van valamilyen hús,csalamádéval eszem köret nélkül.Ennyit tudok tenni a cél érdekében.:/
Akkor a párizsi helyett eszem inkább túrót almával és fahéjjal esetleg.Ilyen 5-6 körül.
De ez a joghurt dolog...A helyzet az hogy egyátalán nem nézek tv-t csak este kapcsolom be a Jóban rosszban erejéig...És ez idő alatt szoktam megenni a chips,csoki helyett...Nem tudom, mit ehetnék helyette?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!