Jó amit ettem ma?
Most kezdtem csak neki a fogyókúrának és ezért érdeklődnék, hogy mit gondoltok, mert én még magamtól nem tudom eldönteni, hogy mit csinálok jól illetve rosszul.
Reggeli:
2 szelet Rozs kenyér szendvicsnek közte egy csirkemell sonka.
Tízórai: (bűnözés) 1 kis muffin
Ebéd: 1 sült csirkecomb, jégsalátával
Uzsonna: 2 háztartási keksz, mert égett a gyomrom amúgy nem akartam uzsonnázni mert már épp vacsorához készülődtem.
Vacsora: pároltkáposzta virslikarikákkal párolva (fél tányér)
Ha így folytatom jó irányba fogok haladni?
uzsonnára egyél gyümölcsöt :)
meg ebédre egyél levest is,mert az is fontos
Nem tudom mennyire veszed komolyan ezt a fogyókúra dolgot, de az étrended sajnos közel sem tökéletes. Valószínűleg nem ez az első fogyókúra aminek belekezdesz és pár hónap múlva talán még nagyobb súlyra is visszahízol. Neked is csak azt a tanácsot tudom adni, amit egy másik kérdezőnek. Ilyen étrenddel sajnos a tested csak túlélő módba kapcsol és a végén mégjobban meghízol.
Ahhoz hogy tartós eredményeket érj el a szervezeted ezt nem szabad elérje. Egy kimért étrendet kéve követned még ha ez sokszor fusztráló is lehet. Ez alatt azt értem, hogy a súlyod és fizikai munka alapján meghatározod azt a kalória beviteli mennyiséget ami ahhoz kell, hogy normális ütembe tudj lefogyni és a szervezeted ne pánikoljon. Ehhez akár az elején szükség lehet egy konyhai mérlegre is(egy idő után már szemre is meg lehet határozni). És folyamatosan a súlyod csökkenésével a kalóriabevitelt is csökkenteni kell. Kevés szénhidrátot és több fehérjét kell bevinni egy diéta alatt és ami mégfontosabb, hogy legalább napi 6 alkalommal KELL étkezni és sok vizet inni. A szénhidrátok közül is csak minőségi szénhidrátot ajánlott fogyasztani, erre leginkább a barnarizs felel meg, de sok egyéb forrás is van. Fehérjebevitelre a legjobb a csirkemell. De ez egy elég összetett dolog, az interneten böngészve könnyű összeállítani egy jó étrende.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!