Fogyókúrázom, de ma kb 3500! kalóriát ettem! Le tudom mozogni legalább a felét ma? (bőv. Lent)
Tudom,hogy egy hülye vagyok,de nemrég álltam neki a fogyókúrának és ma becsúszott egy ilyen nap.Egyébként az alap anyagcserém 1500 kcal,168 cm vagyok és 71 kg.
Ha még most este és holnap végzek 2 óra szobabiciklizést (aerob tartományban persze),akkor "le tudom dolgozni"?Egyébként heti ötször 1,5 órát szoktam biciklizni.
Én meg a hétvégén nem ettem semmit mert ittam, az elmúlt 3napban meg napi 10K kalória fölött voltam, mégis 2kilóval könnyebb vagyok mint pénteken na? Akkor miva'?
Az, hogy 1 alkalomtól NEM LESZ SEMMI BAJOD!
Maradj a szokásos edzésnél, aztán legközelebb ne egyél össze ennyit, és kész.
Nem tartok nehéz diétát,egy nap kb eszek 1500-1600 kcal mennyiséget,de azt sovány húsból,kevés zöldségből,tojásból,barna rizsből,rozskenyérből,túróból és fehérjeporból viszem be,illetve napi 1-2 db gyümölcsből.Így jó,nem?Mert legtöbb helyen ezeket olvastam.:P
Máskor sem ettem kb 7000 kalóriányit,csupán azért jött rám kb 10 kiló plusz,mert olyan gyógyszert szedtem és elhanyagoltam nagyon a sportot.:))
Viszont sajnos nagyon hízásra hajlamos alkat vagyok,lassú az anyagcserém,sokszor puffadok ráadásul főleg hasra és csípőre hízom + még a csokikat,sütiket,fagyikat is különösen szeretem.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!