Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrázom, de ma kb 3500!...

Fogyókúrázom, de ma kb 3500! kalóriát ettem! Le tudom mozogni legalább a felét ma? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Tudom,hogy egy hülye vagyok,de nemrég álltam neki a fogyókúrának és ma becsúszott egy ilyen nap.Egyébként az alap anyagcserém 1500 kcal,168 cm vagyok és 71 kg.

Ha még most este és holnap végzek 2 óra szobabiciklizést (aerob tartományban persze),akkor "le tudom dolgozni"?Egyébként heti ötször 1,5 órát szoktam biciklizni.

2012. aug. 29. 22:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Akkor a tervezett 2 óra helyett ma csak 1-et tolok már,mert késő van,holnap meg a szokásos 1,5-et.:D
2012. aug. 30. 00:49
 12/13 anonim ***** válasza:

És ha vége a kúrának? Akkor visszahízol?

Inkább ne fogyóKÚRÁZz, hanem normális, egészséges étrendet kövess és sportolj.

Így lehet, hogy lassabb lesz a fogyás, de hosszútávon tartható, és önsnyargatás nélkül.

A kúrát nem fogod tartani, hiszen alig kezdted el, máris több, mint kétszeresét sikerült megenned tegnap.

2012. aug. 30. 03:04
 13/13 anonim válasza:
insanityzz!na azzal aztán ledolgozod.még többet is a kelleténél
2012. aug. 30. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!