Ilyen alakkal, milyen mozgást, illetve milyen étrendet ajánlotok?
Figyelem!!! Aki a súlyommal dobálózást, meg érzelmileg bántalmazással kezdené, az kérem most hagyja itt ezt a kérdést.
Szóval 165/130 lány
Milyen étrendet és mozgást ajánlotok ami tartósan de eredményhez vezet? Mert ha nem látok a mérlegen eredményt (olyan heti 1-2 kg) akkor teljesen bepánikolok, és alább hagy a lelkesedésem.
Eddigi próbálkozásom (5 napja)
Tegnap reggeli: 2 bajor rozs kenyér(szendvicsnek csinálva) salátával, uborkával, sajtkrémmel, és sajtal.
Tízórai: diétás szírsz
Ebéd: bármit amit főztek itthon, de csak annyi amennyi 1 bögrébe belefér.
Uzsonna: gyümölcs, vagy diétás joghurt
Vacsora: ugyanaz ami reggel.
Vacsora után szoktam tornázni, az időtartam változó de minden nap egy picivel bírok, általában addig tornázom amíg ki nem fáradok, hogy ne durranjon be a vádlim. Hétvégenként 1 napot az állatmenhelyen kutyasétáltatással töltök reggel 10-től délután 4-ig.
Mit csinálok rosszul, illetve mit csináljak jobban amivel eredményesebben tudok fogyni? Mert így nem látom sajnos az eredményt, így hamar ki fogok készülni, hogy minek is kínozzam magam, ha semmi eredménye? Tudom, hogy ami rajtam van az sem 1-2 hét alatt szedtem fel, de ha már 1-2 hét alatt látnám, hogy jobb a közérzetem, és jobban tudok mozogni is az is számítana elég sokat!!!
Na cső!
HA EZT BETARTOD, akkor TUTI hogy LE FOGSZ FOGYNI!
Tiltólista: mindenféle liszt!!!! (rozs, zab, búza...MINDEN!!), TEJTERMÉKEK, cukor és barátai, aszpartám, hüvelyesek, keményítő, túl sok rizs.
Amit egyél:
fejes saláta, húsok (gyakrabban pulyka és csirke), HAL, répa, gyökér, gombák, paradicsom, uborka, káposzták, saláták, sok víz, kevés gyümölcs!
Ha ezt betartod, jó csaj leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!