Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy jó edzésterv? 3 hét alatt...

Egy jó edzésterv? 3 hét alatt sikerülhet? (fontos! )

Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves vagyok, 160 cm és 55 kg. A védőnő szerint ez tökéletes, és igazából nekem sincsen problémám a súlyommal, inkább az alakommal. Az első kérdésem az lenne, hogy belső combból hogyan lehetne fogyni? Mert engem kicsit zavar, hogy vastagok a combjaim. Egy rövidnadrágban kellemetlenül érzem magam mert felcsúszik a combjaimon meg igazából nem tudom elmagyarázni, hogy mi zavar benne, a lényeg hogy nem érzem magam jól benne, de tavasszal és nyáron elkerülhetetlen a viselete. Nem szeretem, hogy amikor sétálok kicsit súrlódnak. A másik kérdésem pedig az, hogy pocakból hasazáson kívül, milyen módszerekkel lehet leadni? 2 hónapja elkezdtem hasazni,(nem minden este 3x30, nem vettem ezt annyira komolyan még) látom is a változást, de felül kockásodik a hasam ahelyett, hogy alul a pocakom eltűnne :D Étkezésemen is kellene változtatnom ? Én rendesen étkezem, nem vagyok az a "nem reggelizek" típus, mert 17 évesen nem szeretném megvonni magamtól ezeket a fontos dolgokat. Nem is eszem sokat, és 5-6 után gyümölcsön és vízen kívül nem eszem mást. De ha nektek van ötletetek és jól bevált étkezési javaslatotok akkor szívesen olvasgatom őket, ha az kell ahhoz, hogy a pocim eltűnjön és lapos hasam lehessen :) 3hét múlva megyek külföldre és szeretnék jól kinézni, vagy is inkább meg szeretnék elégedni magammal. Szóval, olyasmi edzésre gondoltam amivel 3hét alatt összeszedhetem magam. Gondolok itt olyanra, hogy napi 3 féle edzés ugye különböző napszakokban. Képes vagyok reggel 5kor is felkelni és hasazni csak, hogy elérjem a célom. Ti mit tanácsoltok? Mi az amivel összehozhatom ezt 3 hét alatt? Köszi előre a válaszokat :)
2013. márc. 4. 10:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Jaj. Alapvető gond van.

"pocakból hasazáson kívül hogy lehet fogyni"

Akárhogy. Hasazással nem fogsz túl sokat fogyni. Azzal a hasizmodat erősíted, a zsír meg rajtamarad.

"Az első kérdésem az lenne, hogy belső combból hogyan lehetne fogyni?"

Csak belső combból sehogy. Helyi zsírégetés nincs.

Fogyni úgy tudsz hogy odafigyelsz a kajára,kevesebb szénhidrátot viszel be, és beraksz heti 3-4 aerob edzést, de nem combból meg hasból fog menni, hanem mindenhonnan, mert egész testes folyamat. Biciklizés, kocogás, torna, bármi jó, ami az aerob tartományban marad.

2013. márc. 4. 11:04
 2/2 Irooonmaaan ***** válasza:
Jól beszélt az előttem szóló. Nincs helyi zsírégetés. Az izom és a zsír nem áll semmilyen kapcsolatban sem, max annyi, hogy a zsír elfedi az izmot, de ennyi. Így ad abszurdum, ha megerősíted a hasizmod de közben nem csökken a zsírod, akkor még nagyobbnak is tűnhet utána a hasad. Érdemes egy jól beállított diétát tartanod és sokat kardiózni és akkor szép lassan de a hasadról is elfog tűnni a plusz. Valszeg ehhez a 3 hét már nem elég, de egy 3 kg-t le tudsz fogyni még ez alatt az idő alatt.
2013. márc. 4. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!