Fontos az edzésterv?
Figyelt kérdés
15/f
már régebben is eljártam kondiba, de nemrég kezdtem el komolyabban venni. Fontos az edzésterv, vagy azis jó, ha olyan edzést csinálok ami mindent megmozgat?(kivéve láb mert azt nemcsinálom, csak focizok ugyis sokszor van izomlázam:D)
2010. márc. 1. 21:52
1/4 anonim válasza:
A lényeg hogy tudd mikor mit csinálsz, ne össze-vissza mindent. Az edzéstervet nem feltétlenül kell leírni, elég ha fejben megvan.
2/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem fontos, ezekkel az edzéstervekkel csak a nagyon gazdagokat, vagy a félkegyelműeket lehet behülyíteni. Teljesen fölösleges pénzt adni bármiféle személyi edzőre, vegyél inkább súlyzót a pénzből :)
3/4 anonim válasza:
Attól függ mennyit edzesz?
kb 2 naponta menj le és minden nap más izomzatot/testrészt mozgass meg keményen.
például:
hétfő: bicepsz,tricepsz
Szerda: mell váll
Péntek: hát, has
Vasárnap: láb alkar
4*8 vagy 4*10 es ismétlésekkel kell és lassan a gyakorlatokat
Olvass utána a neten builder.hu
4/4 A kérdező kommentje:
azt is hallottam h a bicepszet meg a tricepszet nemjó egy napra tenni ez így van?
2010. márc. 2. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!