Ezzel az étrenddel és mozgással érhetek el sikert?
Figyelt kérdés
Reggelire, jó minőségű sonkát ennék/eszek 2 szelet abonett vagy wasa kenyérrel, zöldségekkel. Kávé tej nélkül, édesítővel.
Ebédre és vacsorára főtt étel, zöldségekkel: pl roston csirkemell párolt zöldségekkel vagy vitamin salátával.
Tízóraira és uzsonnára 10-10 dkg gyümölcs.
Nem eszek cukros, fehér lisztes ételeket. Nem iszok üdítőket és le számoltam a hagyományos köretekkel: mint a tészta, krumpli vagy a rizs.
Sport: napi bringa: 40 perc (12 km). És heti minimum 3, dvd-s ugribugri 40-60 percben.
Így sikerülhet elérnem a célom?
61 kg vagyok most, húsvétig szeretném elérni az 57-58 kg-ot, majd júniusig az 50-52 kg-ra visszafogyni.
2013. márc. 4. 09:00
1/7 A kérdező kommentje:
Az első célom, ami nagyon fontos, hogy húsvétra 60 kg alatt legyek 1-2 kg-mal. Nem azért mert húsvét, hanem mert már nagyon vágyok arra, hogy lássak valami változást 5 éve nem voltam 60 kg alatt, de nem voltam 61 kg felett sem. Most januárban 65,5 kg voltam. Sok lement, de még mindig nem 5-sel kezdődik a súlyom.
2013. márc. 4. 09:02
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Félek attól, hogy kevés lesz, de ezen felül már csak kenyeret és felesleges gabonákat tudnék enni. Azt pedig inkább kihagynám.
2013. márc. 4. 09:23
4/7 anonim válasza:
Jónak tűnik és simán tartható hosszabb távon is. Milyen magas vagy?
5/7 anonim válasza:
Ha kevésnek érzed (nem laksz jól) akkor ehetsz több sonkát, húst, zöldséget!
6/7 A kérdező kommentje:
162 cm.
2013. márc. 4. 10:21
7/7 anonim válasza:
Szerintem jó lesz! Kb én is ugyanezen az életmódon vagyok, csak bringám nincs :D Meg néha én rizst eszek (havi 1-2x).És eddig elég jól haladok! De idővel úgyis meglátod, hogy kell-e valamin változtatnod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!