Kinek mikor jött az elhatározás, hogy most lefogyok és végigcsinálom a fogyókúrát? Mi indította el, minek a hatására kezdtetek el fogyózni?
Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 07:47
11/17 A kérdező kommentje:
Szia! Mivel fogyóztál? Én a Norbi diétát illetve életmódot választottam.
2009. szept. 11. 12:33
12/17 anonim válasza:
Szia. Én akkor határoztam el mikor a fotókon ducinak láttam magam,és egyre kevésbé jöttek rám a csinos ruhák,26 éves és 163 cm vagyok és 81kg voltam,most 69 vagyok,nagyon jó érzés 12 kg-ot lefogyni,új ruhákat kellett vennem mert a régiek már túl lötyögősek lettek,és még nincs megállás...a zöldtea kapszula sokat segített.
13/17 anonim válasza:
Szia!12.26.vagyok.Én is Norbival diétáztam meg egy totál nagy életmodváltoztatást csináltam.Ja és heti 3x40perc dvd Réka:)Sok sikert neked is:)
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyosak vagytok!
2009. szept. 11. 16:11
15/17 anonim válasza:
Ma a férjemmel együtt..Már depis vagyok a gondolattol.hogy nem ehetek..:(((Gyerekadagokat eszem igy is,mégis miota együttvagyunk,4éve,már 10kg-ot hiztam,ő meg 36-ot..:((( 136kg és 90kg vagyunk.Holnap biciklizni kezdünk,és könnyü leveseket fogunk enni,kenyér számüzve,süti,jégkrém szintén,a hütőszekrény üres.
16/17 A kérdező kommentje:
Sok sikert és kitartást hozzá!
2009. szept. 14. 08:44
17/17 anonim válasza:
Nekem a lábfájás szokott lenni, vagy ha meglátok magamról egy régi képet amin még olyan karcsú voltam.
Most azért határoztam el magam nagyon, mert szeretnék megint babát, és ne erre a plusz súlyra jöjjön fel a többi pluszba még - nálam erős hát és lábfájást okoz.
De már olyan is volt hogy a tv-ben láttam az "Élet 250kg felett" című műsorában, és annyira elszörnyedtem hogy nekiálltam xD
Hogy még a közelébe se jussak ilyen állapotoknak.
Van akit az edzés vagy edző motivál, engem az hogy milyen Nem akarok lenni soha :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!