S. O. S Ha végigcsinálom a 13 naposat, akkor nem fogyok annyira a mellemből?
Figyelt kérdés
70,5 kg-ról szeretnék fogyni kb 15 kg-t természetesen nem mindet ezzel a diétával,de úgy gondolom bevezetésnek ideális lenne.(=
163 cm vagyok és 15 éves.
2010. ápr. 6. 12:02
1/5 anonim válasza:
Sztem felejtsd el ezt a diétát, egészségtelen. Én eléggé tönkre tettem magam ezekkel a divat fogyókúrákkal. Sajnos saját hibámból tanultam. Próbálj étrendet váltani inkább. Tudom, hogy ez igy nehéz és mindenki azt szeretné ha mindent eléje raknának, persze kényelmesebb. Viszont meddig tart? Egy két hét? kb.. inkább mondj le minden egészségtelen ételről, egyél de kisebb adagokat és sportolj sokat.
2/5 anonim válasza:
azt akasztanám fel aki ilyen kretén diétákat kitalál. fogyni lassan lehet, heti max 1 kg-t úgy hogy ne szedd vissza. 10-12 hétig.
5/5 anonim válasza:
nyugi, nem halálos.. XD én végigcsináltam már, és itt vagyok.nagyon élveztem..lehet beteg vagyok :)
sajnos lokális fogyás nincs, tuti h fogsz mellből is fogyni.nem olyan sokat.de az nem nagy tragédia, mert legalább feszes lesz és az sokkal szebb mintha "zsíros" lenne...ha értitek mire gondolok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!