Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért a mellemből fogyok?

Miért a mellemből fogyok?

Figyelt kérdés
Lefogytam 8kgot, még van 5. De teljesen egészségesen 3hónap alatt, futással, no éhezéssel. De a mellemből meg a hasamból nagyon sok ment le a fenekemről-combomról meg alig valami, pedig napi 30 percet futok. Ha tovább csinálom, már szinte eltűnnek a melleim. Beleszámoltam, hogy a melleimből is fogok fogyni, na de hogy onnan a legtöbbet... Mit csináljak? Tovább akarom csinálni a fogyókúrát.
2011. ápr. 8. 09:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Mert zsírból fogysz, és a mell zsírszövet. A combot-segged meg azért nem "tűnik el", mert izmosodsz a futás közben. :)

Csinálj mellizom gyakorlatokat, azzal tehetsz a melledért.

2011. ápr. 8. 09:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Genetikailag meghatározott, hogy a tested honnan fogy könnyen, és honnan nehezebben, nem tudsz változtatni ezen.
2011. ápr. 8. 09:14
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Onnan megy le ahol felesleg van. Ne akarj lötyőgő, "hájas" melleket, inkább legyenek kisebbek de formásak. S ha látod hogy a csípőről nem megy, akkor a 30 perc futást egészítsd ki tornagyakorlatokkal, amik azt a helyet célozzák.
2011. ápr. 8. 09:37
 4/7 anonim ***** válasza:

*Csinálj mellizom gyakorlatokat, azzal tehetsz a melledért.

És akkor legalább majd lógni is fognak, mert megnyúlnak az izmok. TÉVHIT, hogy a mellizomgyak. jót tesz a melleknek!!!

2011. ápr. 8. 09:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne fogyókúrázz, én például imádom a nagy feneket.
2011. ápr. 8. 10:21
 6/7 anonim ***** válasza:
"Miért a mellemből fogyok?" - mert az élet igazságtalan:(
2011. ápr. 8. 10:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Az a fránya genetika. Az enyémek is lefogytak, körméretből, kosárméretből is, utóbbiból kb. a legkisebb kell már. Ez van, nekem akkor is megérte.
2011. ápr. 8. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!