Ha fogyok, akkor a mellemből is fogyok? Vagy hogy van ez?
Figyelt kérdés
Most fogyózok, de azt vettem észre, hogy nőtt a mellem. :S Nagyon nagyon nem szeretném ezt. Nekem miért nem válik be, hogy ha fogyok akkor mellből is? :S
Nem szedek fogamzásgátlót!
Nagyon szeretnék mellből fogyni van valakinek valami tippje, járt már valaki így? :S
2010. júl. 24. 15:06
1/5 anonim válasza:
mert iszonyú mázlista vagy. komolyan irigyellek. nekem B-s kosárméretből lett A-s. mintha eltűntek volna a melleim. ehh
2/5 anonim válasza:
Éppen ma délelőtt interjúvoltak meg egy olyan nőt a rádióban /Kossuth/, aki 40 kilót fogyott és elfogytak a mellei. Szponzort/!/ keresett a mellműtétjéhez a hirdetésben. Fogyásnál a mell is fogy, megereszkednek sajnos. Előbb, vagy uitóbb nálad is így lesz.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát remélem, mert elég gusztustalanul nézek ki. :(
2010. júl. 24. 16:07
4/5 anonim válasza:
Lehet, hogy csak azért tűnik nagyobbnak, mert máshol kisebb lettél. De én is irigyellek:) Nekem C,D-ből lett egészen pontosan A. Hát, én szívesen megtartottam volna a régi méretem:) Viszont a vágyad teljesülni fog, lehet, hogy genetikailag nagyobb mellekkel áldott meg az ég, de ha fogysz, elkerülhetetlenül onnan is fogsz. Kitartást:)
5/5 anonim válasza:
Mivel a mell is zsírszövetből épül fel, ezért ha fogysz, onnan is fogyni fogsz előbb vagy utóbb. Osztom a véleményt, hogy nem nőtt a melled, csak azért látod nagyobbnak, mert mondjuk a derekad vékonyabb lett.
Nekem is eltűnt a mellem, mire megszabadultam a feleslegtől, de én egyáltalán nem bánom. Kényelmetlen volt a nagy mellekkel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!