Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 15 éves vagyok. Nem lesz...

15 éves vagyok. Nem lesz belőle bajom ha ezt a fogyókúrát végigcsinálom?

Figyelt kérdés
[link]
2010. ápr. 5. 22:10
1 2
 1/11 anonim válasza:
86%

15 éves vagy, szerintem inkább sportolj és úgy próbáld meg azt a kg-t elérni ami neked ideális, mert a fogyókúra visszajön. Nem írtad, hogy túlsúlyos vagy, vagy ilyenek. De ha csak kis felesleg van rajtad, akkor eljárhatsz kondiba, vagy csak ki futni, úgyis jön a tavasz. Ha túlsúlyos vagy akkor se így fogyózz, hanem az étrendeden változtass, válogasd meg mit eszel és lehet, hogy hosszabb idő alatt, de ugyanúgy le fogsz fogyni, mintha szinte koplalnál, csak itt meg is tartod a súlyod és néha eljárhatnál sétálni ameddig nem érzed magad annyira edzettnek a futáshoz, legalább jó kondiban leszel. Nekem ez a véleményem. Ha az ember egyszer él legalább had ehessen, csak ésszel :)

Én 16 éves vagyok, hihetetlenül sokszor mondtam, h na most lefogyok, pedig 58 kiló vagyok. Lementem 54re, úgy néztem ki mint egy gebe, inkább vissza hiztam, eljárok kondiba és már 60 vagyok, mert gyúrok, kell a felvételihez (RTF). A lassabb hatás sokkal tovább tart szerintem, mint a sok felkapott hetente 1 kiló meg ilyenek. Először amúgy is az ilyen koplalós diétáknál mindenki hízik, mert raktároz a szervezet. Amúgy én még azt hallottam sok ismerősömnél, hogy este 4 után már nem esznek semmit se és ha éhesek akkor megisznak egy pohár vizet.

Bocsánat, ha hosszúra sikeredett, ma ilyen szófosásom van :D biztos a locsolkodás miatt. Boldog nyuszit.

2010. ápr. 5. 22:22
 2/11 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

Én 13 éves vagyok, októberben csináltam, akkor még 12 éves voltam. 5 kg-t adtam le, nem lett semmi bajom, de szerintem nagyon egyhangú, ezért könnyen rá lehet unni.

És egyébként a kb 7 kg fölöslegemből úgy fogytam 5öt, hogy a fogyókúra 2 napján mekiben kajáltam :D

De nem hinném, hogy újra nekivágnék majd egyszer ennek a diétának, ennek ellenére, ha akarod próbáld ki, bajod nem lesz =)

[tudom h sokan fogtok lepontozni =D]

2010. ápr. 5. 22:27
 3/11 A kérdező kommentje:
áh köszönöm a kommenteket!XD
2010. ápr. 5. 22:34
 4/11 A kérdező kommentje:
hát nem vok épp túlsúlyos..mozogni meg próbáltam..semmi értelme..mármint van értelme csak hiába mozgok ha ugyanúgy eszek.Akkor semmitsem ér.És erröl azt irták hogy megváltoztatj aaz anyagcserét :/
2010. ápr. 5. 22:39
 5/11 anonim ***** válasza:
68%
22:27 azt szeretném tőled kérdezni, hogy mennyire látszott az alakodon a fogyás? lazább lett a bőröd? sok izmot veszítettél?
2010. ápr. 5. 22:39
 6/11 anonim ***** válasza:
67%

utolsó: Elég sokan mondták, hogy szépen lefogytam :) Izmot nem hiszem, hogy veszítettem, de akkoriban kezdtem el újra rsg-ni, és mostanra már sokkal több izmom van :)

Bőröm nem "lötyögött", minden oké volt =)

2010. ápr. 5. 22:45
 7/11 anonim ***** válasza:
51%
*ja, azt hogy érted, hogy lazább lett-e a bőröm?
2010. ápr. 5. 22:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
megválaszoltad a kérdésem. köszönöm! :) (lötyögés lett volna) :D
2010. ápr. 5. 22:48
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
heti 1 kiló fogyásnál több már nem egészséges.
2010. ápr. 5. 23:27
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én volt, hogy 10 napig nem ettem semmit, csak ittam, de akkor sem fogytam 8 kilót, pedig nekem bőven lenne miből!

Ne csináld, én próbáltam rengeteget, semmit nem érnek.

Ha mégis belekezdesz, szerintem bajod nem lesz tőle, végül is 13 nap nem sok.

Különben ennek a diétának sok fajtája van, sehol sem ugyanazt írják, szóval én nem adnék neki hitelt.

Viszont fontos, hogy kávé helyett teát igyál, mert az a sok kávé nagyon betenne a szervezetednek.

2010. ápr. 5. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!