Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha ezt végigcsinálom, szerinte...

Ha ezt végigcsinálom, szerintetek mennyit tudnék leadni?

Figyelt kérdés

[link]

amint látjátok 6 hét

164 cm vagyok kb, és 55-56 kg. Ne mondjátok, hogy örüljek, hogy ilyen vagyok, és nem kell fogynom, mert szeretnék leadni kb 6-7 kg-ot. Igen, gebe akarok lenni:D Ezzel a 6 hetes tervvel szerintetek mennyi menne le, ha komolyan végigcsinálom?

17/l

2010. máj. 4. 22:44
 1/8 anonim ***** válasza:
nem fogsz fogyni, formásodni fogsz
2010. máj. 4. 23:09
 2/8 anonim ***** válasza:

én nem néztem végig,

egyél rizst, rizibizit, barnarizst, halat, husit,

nyersen salátát, káposztát, répát, kígyóuborkát, mandarint, paradicsomot, almát.

Mindig tömd tele a fejed salátával kaja után.

Lehet kapni pl madársalátát, az se rossz.

Ne egyél kenyeret, tésztát, krumplit, sajtot, tojást, tejfölt, tejet.

Ha mindenképp kell a kenyér, akkor sok hús, vagy lazac, egy vékony szelet kenyérrel :)

kínai kaják közül meg ananászos csirke,

vagy illatos csirke úgy, hogy lehámozod a húsról azt a zsíros bundáját,

üvegtészta

én gebe vagyok, ezt eszem és nem mozgok, mer az fárasztó

és még élek :)

2010. máj. 4. 23:19
 3/8 anonim ***** válasza:
ja meg párolt zöldségek
2010. máj. 4. 23:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el a linket nem tudom miről van szó, de 17 évesen, amikor iskolába jársz nagyon nem kéne drasztikusan fogyózni meg edzeni, mert nem fogsz tudni tanulni! Ha meg gebe akarsz lenni és ez a vágyad akkor én a helyedben felkeresnék egy pszichológust!
2010. máj. 5. 05:24
 5/8 A kérdező kommentje:

1.válaszolónak: Remélem azért sikerül valamennyit lefogynom ezzel. De a "formásodás" is jobb, mint a semmi.:)

2.válaszolónak: Köszi a tippeket, megpróbálok ezek közül is válogatni! :)

3.válaszolónak: Nem akarok drasztikus fogyókúrát meg edzést, mert azt nem is bírnám megcsinálni, meg nem is akarom. Tisztában vagyok vele mit akarok és mit nem, ettől még nem vagyok orvosra szorulva. Sajnálom, ha neked ilyen problémáid adódnak, ha le akarsz adni pár kilót.

2010. máj. 5. 19:02
 6/8 anonim ***** válasza:
05:24-es válaszoló vagyok tudod ha én 17 évesen hülye fogyókúrákat követtem volna semmi energiám se lett volna és ez szól a napi 5 kis adagos dologra is meg a rengeteg sportra! Egyáltalán nincs problémám a súlyommal minden nap edzek 22 éves vagyok és egyébként te írtad saját magad, h gebe akarsz lenni akkor miért szólsz nekem be mikor én jót akarok neked! Na ennyit erről te tudod mit csinálsz!
2010. máj. 5. 19:16
 7/8 anonim ***** válasza:
szeretnél majd gyereket? ha igen ne akarj gebe lenni
2010. máj. 5. 19:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem mondtam egy szóval se, hogy valami baj van a súlyoddal(hiszen nem is tudom mennyi), csak azt mondtam, sajnálom ha így gondolkozol, hogy ha le akar valaki fogyni, akkor rögtön pszichológushoz kell mennie. Nem anorexiás akarok lenni, csak szép vékony. Én a vékony lányokra azt mondom gebe, mert valaki az átlagos, kicsit husisabb lányra is azt mondja vékony.
2010. máj. 5. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!