Le akarok fogyni. Szép akarok lenni. Csak elhatározás kérdése, nem? (16/L)
"A nők addig nem lesznek egyenrangúak a férfiakkal, amíg nem tudnak úgy végigmenni az utcán kopaszon és kövéren, hogy közben meggyőződésük: mindenki őket kívánja."
5 kilón ez nem múlhat, ha leadod, ezzel a hozzáállással akkor sem fogsz magabiztosan végigmenni az utcán.
Tudom, közhely, de fogadd el önmagad, és ...j rá, ki mit gondol rólad.
Addig is tegyél úgy, mint aki magabiztos: mosolyogj!
Bárcsak 5 kg plusz lenne rajtam ...
110 kg vagyok és 16 éves lány.
Na szerinted én mit érzek a nap minden egyes percében???? Több öngyilkossági kísérletem is volt már, annyira elkeserítő a helyzet.. Ráadásul fogyni sem tudok, vagy nagyon lassan (havi 1 kg..)
Másodiknak nagyon igaza van :)
És nem a kilók számától függ, hogyan érzed magad a bőrödben.
(L)
"Milyen érzés ha az ember magabiztosan mehet végig az utcán?"
Fogyj le és megtudod.Én ugyan nem csaj vagyok és nincs is túlsúlyom, de kb ha vért hugyoznék is, de lefogynék.Mondjuk eleve el se jutnék odáig hogy fogynom kellene.
A 110kg-os csaj meg siránkozás és öngyilkossági kisérletek(gyávaság) helyett állíttasson össze magának egy normális étrendet és lehetőségeihez képest mozogjon.Sose értettem az ennyire kövér embereket, ha az nem elég motiváció hogy szép vékony legyen valaki akkor semmi.
Szerinted nem diétázok, nem mozgok??
Csak reggelire ch, utána szinte csak fehérje, napi 2 óra séta + 1 óra szobabicikli.
5 hónap alatt -9 kg.
Ez kb SEMMI eredmény. Ráadásul romlik a tanulmányi eredményem is, mert nincs időm semmire, barátaimmal sem találkozok már, vasárnap az egyetlen nap, amikor pihenek...
"Milyen érzés ha az ember magabiztosan mehet végig az utcán?"
A karcsúság és az előnyös megjelenés nem feltétlenül növeli az önértékelést, csak szólok. A karcsú lányok nem magabiztosabbak és nem feltétlen érzik magukat szebbnek attól, hogy nem kövérek, ahogy egy átlagos küllemű, kissé túlsúlyos ember se magabiztosabb attól, hogy legalább nincsenek mondjuk hatalmas tumorok az arcán.
Vágj bele egy fogyókúrába, sok mozgás, értelmesen összeállított diéta, az alakod mindenképp jobb lesz tőle, de az önbecsülést nem a leadott kilókkal lehet felépíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!