Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Le akarok fogyni. Szép akarok...

Le akarok fogyni. Szép akarok lenni. Csak elhatározás kérdése, nem? (16/L)

Figyelt kérdés
SEMMI önbizalmam, és már néha nagyon elvagyok keseredve. :( Annyira de annyira szeretnék lefogyni! (max 5 kg-ról van szó, nem annyira sok, de nem szép. ) Írjatok kérlek... :) Milyen érzés ha az ember magabiztosan mehet végig az utcán? Ha azon sosem kell keseregni hogy: " jézusom mekkora a seggem! " ... köszi előre is. :)
2011. márc. 9. 19:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
lemaradt: 15/L :)
2011. márc. 10. 00:19
 12/16 anonim ***** válasza:

Sajnos nem csak elhatározás kérdése.

A diétához az edzéshez való hozzáértés és az emberi test működésének minimális ismerete nélkülözhetetlen hozzá.

2011. márc. 10. 01:41
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha ez a hozzáállásod, akkor akár 10 kg-ot is leadhatsz, nem fog változni.

Rajtam nem 5 kg plussz van, ha már itt tartunk.

De sosem azzal foglalkozom, hogy ki mit gondol a súlyomról, meg a külsőmről.

Ha meg kihozom magamból, amit tudok, akkor magabiztos vagyok, megnéznek, és nem úgy néznek, hogy "Úristen, b@zd+ ez hány kiló".

Magadban kéne rendet raknod, és utána átértékelni a külsődet. Ez az elhatározás kérdése!

2011. márc. 10. 11:48
 14/16 anonim ***** válasza:
16 éves lány vagyok, és az utóbbi fél évben fogytam 10 kilót, pedig nem is voltam kövér, teljesen normális súlyom volt, 170 cm és 62-63 kg. Ha őszinte akarok lenni, így igenis jobban érzem magam, az arcom is sokkal vékonyabb, egyszerűen minden szempontból egészen szépnek látom magam. És ha belegondolok, még csak erőlködnöm sem nagyon kellett. Egyél kevesebb kenyeret meg tésztát, ne tömd magadba a cukros lötyiket meg a csipszet, és 5 kg seperc alatt lemegy. Nem egy osztálytársam van, aki szintén fogyni akar, és egyfolytában azon nyávog, hogy nem megy le egy kg sem... De azért lelkiismeret furdalás nélkül ver el 500 forintot naponta milka csokira meg csipszre a büfében. Nem nyivákolni kell, hanem csinálni. De ha így állsz hozzá, 15 kg-t is fogyhatsz, ugyanúgy fogod érezni magad.
2011. márc. 10. 16:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia 16:24!

Megírnád mennyi idő alatt ment le az a súly felesleg??

Köszönöm!

--------------

Énis valamilyen szintem így vagyok vele hogy fogynom kéne mert nem érzem szépnek magam, nem úgy áll a ruha rajtam ahogy elképzeltem stb...úgy hogy most énis próbálkozom fogyni de szerintem se elég az hogyha lefogysz...A legejobb barátnőm enyhény szólva duci, és nem érdekli. Hatalmas önbizalma van pedig nem olyan mint akiket a divat magazinokban lehet látni...

2011. márc. 10. 16:33
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. :) Oké látom hogy szinte azonos a vélemény. Külsőségektől belül nem fogok sz*rt se változni. De szerintem egy lökést mindenképpen adhat ehez. :) Megpróbálok rendet tenni magamban... Tényleg köszi!
2011. márc. 10. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!