10 kiló 3 honap alatt? Lehetséges?
Én 2 hónap alatt fogytam 11 kilót.
Naponta vagy 3 órát edzek, 2 liter folyadék felett fogyasztok napi szinten, és igyekszek mindenből keveset enni, de sok gyümölcsöt és rostos dolgot igyekszem napi szinten fogyasztani.
Én nem 55 kilós voltam, hanem több, énrám rám fért, de ahogy a képet néztem, az már beteges, szerintem az anorexiához tartozik már. Miért jó csontos gebének kinézni? Ha pasinak akarsz tetszeni, akkor rúgd ki, ha meg magadnak, akkor nyomás a pszichológus, vagy cseréld le az tükrödet. Én is 167 centi vagyok, így tudom, hogy ehhez a mérethez a 65 kilós normális, 60 körül a vékony, de már a 45 kg anorexia. Kérlek nézz utána a testömeg index számításnak.Én még tervezek még 10 kiló leadását, vagy akár többet, de énrám rám fér.:)
Küldenél képet a combodról ülve, és állva is? Akkor talán megmondhatnánk, hogy van e szükséged rá, de így is biztos vagyok benne, hogy nincs.
A képen lévő lány meg gusztustalan. Mondom úgy, hogy 161 centihez vagyok 48 kg. Magamat is durván soványnak érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!