Főzés során miként változik egy hozzávaló zsírtartalma? Vagyis hogy "kifő-e? "
Figyelt kérdés
Gondolok itt: húsleves, frankfurtileves főtt(dinsztelt) máj, magas zsírtartalmú ételekre.2013. febr. 25. 08:37
31/31 A kérdező kommentje:
Lényegében a kérdésemre a választ megkaptam :D
Vagyis főzéssel csökken a nyersanyag zsírtartalma, azaz kifő belőle.
Harcművész, neked is kösz a válaszokat, de nekem jó barátom a szénhidrát. A JÓ szénhidrát, amit az esetek 90%ában alacsony glikémiás indexű élelmiszerekkel viszek be, főleg zabpehelyel. Mondhat nekem bárki bármit, a szervezetnek SZERINTEM igen is szüksége van rá, persze a megfelelő mennyiségben. És igen, Whiskys-nek is igaza van, a zsírra is szüksége van a szervezetnek, nem is célom megvonni tőle, inkább csak megválogatni azt.
2013. febr. 25. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!