Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Főzés során miként változik...

Főzés során miként változik egy hozzávaló zsírtartalma? Vagyis hogy "kifő-e? "

Figyelt kérdés
Gondolok itt: húsleves, frankfurtileves főtt(dinsztelt) máj, magas zsírtartalmú ételekre.
2013. febr. 25. 08:37
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
# 20 - Ezt az étrendet nem csak ő terjeszti, te észkombájn, ez az étrend a Paleo, Ketogén és Atkins diéták viszonylagos alapja, amelyeket több ezer ember követ világszerte és amelyekkel kapcsolatban számos pozitív eredményű kutatások is készültek.
2013. febr. 25. 15:13
 22/31 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha az energiabeviteled 50%-át keményítő adja, az később nagyon sok gondot fog okozni.

De van egyszerű megközelítése ennek, mégpedig "Miért ne lehetne 0% körül a keményítő bevitel"?

A zöldségekkel bevitt szénhidrát mindenképpen kevés, és egy része rost. A rostokat bélbaktériumok hasznosítják, mi a melléktermékként keletkező zsírsavakat tudjuk felszívni. Fehérjéket fogyasztunk, vitaminokat, ásványi anyagokat fogyasztunk. Hol jut itt szerephez az 50% szénhidrát? Nincs szerepe, az a helyzet hogy a normálisan, egészségesen működő anyagcserébe csak bezavar, haszon nélkül. Azok a növények amik pedig ezt a sok szénhidrátot, keményítőt tartalmaznák tartalmaznak igen sok káros anyagot is (jellemző a nagy keményítő tartalmú növényekre a magas lektin, glutén tartalom, tápanyag és ásványianyag hasznosulást gátló fitátok, emésztő enzimjeinket gátló anyagok.. nem alkalmasak fogyasztásra).

2013. febr. 25. 15:44
 23/31 anonim ***** válasza:
Tobb ezer lol. Na de hany MILLIARD nem koveti? Hanem eszik szenhidratot. Aztan megis elunk :D ep eszu ember belegondol hogy ha hust eszik zsirral mi lesz, rajon hogy semmi jo. Amugy miert is terjesztitek itt az iget? Ennyire "jot" akartok az embereknek? :D inkabb menjetek el onkentesnek vagy mittudomen ha ennyire a sziveteken viselitek az emberek sorsat
2013. febr. 25. 18:32
 24/31 anonim ***** válasza:
# 23 - Én szívesen mennék tanárnak mondjuk és te jöhetnél ülni a padba, hogy megtanítsam neked a helyesírást :).
2013. febr. 25. 18:38
 25/31 anonim ***** válasza:
Nem azzal van baj ha valaki zsirt eszik hanem hogy ti zsirt zsirral esztek. Szerintem ez valahol undorito is :D mivel az vagy amit megeszel. Ti meg kiloszamra gyuritek be a disznozsirt gondolom. Blah
2013. febr. 25. 18:38
 26/31 anonim ***** válasza:
Te kis butus hat mar szemelyeskedunk is? :) na mutasd mar meg hogy ekezeteken kivul meg irasjeleken kivul mivel telefonrol irok megis mennyi hiba volt benne? Te grammar nazi te :D
2013. febr. 25. 18:40
 27/31 anonim ***** válasza:
Nem személyeskedés, én valóban bevállalnám a tanári szakmát és hát gondoltam beszerzek egy pár diákot még innen is...:)
2013. febr. 25. 18:42
 28/31 anonim ***** válasza:
Na mar jon a mellebeszeles .D fantasztikusak vagytok
2013. febr. 25. 18:43
 29/31 anonim ***** válasza:

58%-os, önkéntes programokra orvosok is képesek.. tüneti kezelést adni, ehhez nem kell ész.

Nem tudom honnan veszed amiket írsz, nemigen eszik senki húst zsírral. Azt hiszem állíthatom, hogy én és WhiskysKávé is igen sok zöldséget fogyasztunk, tehát a sok zsírfogyasztás egyikőnkre sem jellemző. Hacsak nem olyan emberekhez viszonyítunk, akik inkább kenyeret esznek zöldségek és zsiradék helyett.

Na most az ilyen emberek között, mivel találunk ilyeneket, nagy arányban lelhetők fel elhízottak, cukorbetegek, ízületi problémáktól és autoimmun betegségektől szenvedők.. nők között PCOS betegek, gyakoriak köztük a pajzsmirigy betegségek.

Na most ez miért is jó nektek?

2013. febr. 25. 18:47
 30/31 anonim ***** válasza:

Amúgy ha már a mellébeszélésről van szó.

Írtad, hogy " ep eszu ember belegondol hogy ha hust eszik zsirral mi lesz, rajon hogy semmi jo. " - Ebben a kijelentésedben semmilyen logikai alap nem volt tulajdonképpen, mert még csak fel sem tudtál hozni érveket azért, hogy alátámaszd, amit írsz.

2013. febr. 25. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!