Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon elcsesztem, ugye?

Nagyon elcsesztem, ugye?

Figyelt kérdés

ma ettem

reggelire 5 szelet pufirizs 1 deka csikemellsonkát,egy kis almát

később két szeletműzlit

ebéde 3 óra körül 3 virsit magában

most pedig 3 pufirizs,3 szelet csirkemell és gombaszeletek natúrban rajta mert szeretem nyersen

igazából ezt már csak kínomban kérdezem mert tudom,hogy elrontottam a mai napom...

2013. febr. 24. 16:36
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

akkor rendet teszek a mondandómban.

azért ettem müzlit,mert édeset akartam a rizst pedig kenyér helyett ettem szendvicsalapnak.

2013. febr. 24. 17:28
 12/27 A kérdező kommentje:
valamelyikőtök meg tudná saccolni ez így mennyi kalória lehetett?
2013. febr. 24. 17:30
 13/27 anonim ***** válasza:
Azt hittem az étrendedben akarsz rendet tenni...
2013. febr. 24. 17:30
 14/27 anonim ***** válasza:
két müzliszelet 200-300 kcal, 3 virsli 200-250 kcal, gombaszeletek szinte semmi, sonka összesen 150-200 kcal körül, kis alma 90 kcal, pufirizs kcal tartalma 400 kcal/100 gramm ( te tudod mennyit ettél ebből , mert a csomagolás változó ).
2013. febr. 24. 17:34
 15/27 A kérdező kommentje:
köszi! már számokban is látom hogy elrontottam tényleg
2013. febr. 24. 17:38
 16/27 anonim ***** válasza:

Teljesen jól gondolod! Tényleg elrontottad a mai napod mert koplalsz!!! ez neke elég volt de most őszíntén? rettentően kevés....

nincs semmi gond sem a pufirizzsel, sem a kenyérrel mi lenne??

reggelire tudsz enni sonkát, sajtot, tojást, zöldségeket barnakenyérrel

ha nem szereted a barna kenyeret pufirzs, abonett

rántottát is tudsz enni sonkával

édesnek tudsz enni zabkását fahéjjal, almával

túrót fahéjjal kikeverve

almát túóval megtölteni és megsütni sütőben

narancs, mandarin, kiwi, banán, alma

ebédre édesnek tudsz enni csirkemellett almával, naranccsal megsütve, édes köleskása stb stb

joghurt vagy kefír

édes káposztasaláta, cékla, répa stb stb

2013. febr. 24. 17:44
 17/27 anonim ***** válasza:
" nincs semmi gond sem a pufirizzsel, sem a kenyérrel mi lenne?? " - De, van gond ezekkel. Tömény szénhidrát, ráadásul a rossz fajtából.
2013. febr. 24. 17:46
 18/27 A kérdező kommentje:
azt szerettem volna ha ma még megehetek egy natúr joghurtot zsírsegény túróval este a tv előtt de ennek lőttek
2013. febr. 24. 17:50
 19/27 anonim ***** válasza:
Ez a nap már bukott, úgyhogy mehet a joghurt túróval, mert úgysem számít már az egész nap szempontjából. Inkább fejezd be ezt a napot úgy ahogyan érzed, és holnaptól akkor legyen egy teljesen új kezdet.
2013. febr. 24. 17:57
 20/27 anonim ***** válasza:

Nem látom be, miért jobb a joghurt és túró helyett lelkifurdalásosan szenvednek a tévé előtt, pedig én egyik fajta ételt sem eszem :D

Edd meg őket s holnap táplálkozz jobban, ennyi. Bár sokak örülnének, ha a Te szinteden állnának, persze attól még ne érd be vele :P

(A #9-ben szereplőkkel nem teljesen értek egyet, miért ne lehetne egy fogyás céljából alkalmazott diéta élvezetes? Én csak arról mondok le, amit nem érzek egészségesnek, ergo elvesztette a vonzerejét.)

2013. febr. 24. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!