Nagyon elcsesztem, ugye?
ma ettem
reggelire 5 szelet pufirizs 1 deka csikemellsonkát,egy kis almát
később két szeletműzlit
ebéde 3 óra körül 3 virsit magában
most pedig 3 pufirizs,3 szelet csirkemell és gombaszeletek natúrban rajta mert szeretem nyersen
igazából ezt már csak kínomban kérdezem mert tudom,hogy elrontottam a mai napom...
Nem vészes, különösebben nem is jó.
De miért van otthon rizsed meg müzliszeleted? Ha ilyeneket nem akarsz enni mert fogyni akarsz, akkor miért veszitek?
A nagy ötlet az, hogy ha nem lenne ilyen a szekrényedben -> nem ennéd tehát normális ételt ennél.
Ehh.....nem vészes, csak ne rágódj rajta többet. Még csak 17 óra van, ha a nap végéig ezen agyalsz akkor kárba vész az egész nap.
A hibákat észbe kell tartani és megelőzni következő alkalmakkor. Ilyenkor kár, hogy azért hánykolódik mindenki, hogy mit evett, de nem gondolkozik azon, hogy miért: unalom ? stressz ? kényszer ? figyelmetlenség ?
Ha tudatosítjuk saját magunkban a hiba okát, akkor következő alkalommal jelentősen csökken az esélye annak, hogy ismét ugyanabba a hibába essünk.
akkor mit egyek helyette?
teljes kiőrlésű kenyerem is van de a meg olyan keserűűűű
sonkát csak nem ehetek almával.
olyasmi kéne kenyér helyett ami jó szendvicsnek vagy ilyesmi
Na jó, hát eddig csak az jött le, hogy édesre vágysz, azt nem írtad, hogy sonkához kell enned az édeset és tulajdonképpen most sem teljesen tiszta, hogy mit is akarsz. Ha fogyni akarsz akkor bizonyos dolgokról muszáj lemondanod, ezt mindenki tudja.
A diéta nem habos torta, valamit valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!