Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon elcsesztem, ugye?

Nagyon elcsesztem, ugye?

Figyelt kérdés

ma ettem

reggelire 5 szelet pufirizs 1 deka csikemellsonkát,egy kis almát

később két szeletműzlit

ebéde 3 óra körül 3 virsit magában

most pedig 3 pufirizs,3 szelet csirkemell és gombaszeletek natúrban rajta mert szeretem nyersen

igazából ezt már csak kínomban kérdezem mert tudom,hogy elrontottam a mai napom...

2013. febr. 24. 16:36
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
bocsi,reggeli 10 deka sonka akart lenni
2013. febr. 24. 16:38
 2/27 anonim ***** válasza:

Nem vészes, különösebben nem is jó.

De miért van otthon rizsed meg müzliszeleted? Ha ilyeneket nem akarsz enni mert fogyni akarsz, akkor miért veszitek?

A nagy ötlet az, hogy ha nem lenne ilyen a szekrényedben -> nem ennéd tehát normális ételt ennél.

2013. febr. 24. 16:49
 3/27 anonim ***** válasza:

Ehh.....nem vészes, csak ne rágódj rajta többet. Még csak 17 óra van, ha a nap végéig ezen agyalsz akkor kárba vész az egész nap.

A hibákat észbe kell tartani és megelőzni következő alkalmakkor. Ilyenkor kár, hogy azért hánykolódik mindenki, hogy mit evett, de nem gondolkozik azon, hogy miért: unalom ? stressz ? kényszer ? figyelmetlenség ?

Ha tudatosítjuk saját magunkban a hiba okát, akkor következő alkalommal jelentősen csökken az esélye annak, hogy ismét ugyanabba a hibába essünk.

2013. febr. 24. 16:56
 4/27 A kérdező kommentje:
a pufirizset kenyér helyett eszem a két szelet müzlit meg ma nagybevásárláskor vettem mert egész héen nemettem semmi édeset és már oda voltam érte...igazából az a baj,hogy olyan érzésem van mint aki zabált egész nap...
2013. febr. 24. 16:57
 5/27 anonim ***** válasza:
Legközelebb ha édeset akarsz, akkor vannak jobb alternatívák is, a pufi rizstől csak pufi leszel.
2013. febr. 24. 17:00
 6/27 A kérdező kommentje:

akkor mit egyek helyette?

teljes kiőrlésű kenyerem is van de a meg olyan keserűűűű

2013. febr. 24. 17:06
 7/27 anonim ***** válasza:
Lehet az én agyam fog már nehezebben ilyenkor, de miért tűnik olyan édesnek a pufirízs és a kenyér, és miért nem jut eszedbe semmiféle gyümölcs például ?
2013. febr. 24. 17:09
 8/27 A kérdező kommentje:

sonkát csak nem ehetek almával.

olyasmi kéne kenyér helyett ami jó szendvicsnek vagy ilyesmi

2013. febr. 24. 17:12
 9/27 anonim ***** válasza:

Na jó, hát eddig csak az jött le, hogy édesre vágysz, azt nem írtad, hogy sonkához kell enned az édeset és tulajdonképpen most sem teljesen tiszta, hogy mit is akarsz. Ha fogyni akarsz akkor bizonyos dolgokról muszáj lemondanod, ezt mindenki tudja.

A diéta nem habos torta, valamit valamiért.

2013. febr. 24. 17:17
 10/27 anonim ***** válasza:
De, sokkal jobb almával enni a sonkát mint valami rizzsel vagy kenyérrel. De zöldségekkel még jobb.
2013. febr. 24. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!