Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen nevet adhatnék egy...

Milyen nevet adhatnék egy ilyen bognak?

Figyelt kérdés

Afféle fitspiration blog lenne, megpróbálnék motivációt adni másoknak is, hogy sportoljanak, edzésterveket, recepteket töltenék fel. Főleg saját tartalmakat, mert ahogy nézelődtem, hasonló témájú bogokban, mindegyiken ugyanazok a képek vannak. A fő téma az egészséges(ebb)életmód lenne.

Angol címet szeretnék, mert két nyelven tervezem írni (hogy gyakoroljam közben az angolt is :) )

Előre is köszönöm, ha írtok ötleteket!

Tudom, hogy nekem kéne kitalálnom, de ebben semmi ötletem sincs. Pedig már több bejegyzés is kész van, csak egyelőre nincs hova feltölteni :D

2013. febr. 24. 11:03
 1/3 anonim ***** válasza:
FitBull.
2013. febr. 24. 11:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Nagyon tetszik az ötleted, de sajnos annál a szoláltatónál, akinél írni tervezek (egyelőre, amíg nem esz pénzem saját domainra), már foglalt. Pedig ötletes! Köszönöm! :
2013. febr. 24. 11:11
 3/3 A kérdező kommentje:

szolgáltatónál*

*:) A végén az egy szmájlinak készült :D

2013. febr. 24. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!