Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy adhatnék le a háj fölösle...

Hogy adhatnék le a háj fölöslegemből -10kg -ot? 16/F (184cm/85kg)

Figyelt kérdés
tehát 16 éves srác vagyok, 184cm magas és 85 kg. A testemen van egy kis zsírréteg, főleg a hasamon, amit le szeretnék adni (nem vagyok hú, de túlsúlyos, hogy 100m futás után élő hallott leszek, de nem akarok ennyit se, amennyi most van). Felülésezni nem lehet, mert 22fokos gerincferdülésem van, amire tornázok naponta és nyárra visszatornázom a felére. Szóval járok hetente párszor úszni (20x 50m alkalmanként) és gyúrok. A gerincet merőlegesen (állva súlyozva) nem terhelhetem. Tehát 85kg vagyok és 4 hónap alatt szeretnék ledobni 10kg-ot. Várom minden hozzáértő javaslatát, hogy mit egyek és mit NE, illetve milyen mozgássorozatokat ajánlotok, ami égeti a zsírt? Csinálok ELÖTTE és UTÁNA képet magamról és, ha bevállik a javaslatotok és ledobom a feleslegem megpróbálok minden túlsúlyosnak segíteni lefogyni. Várok minden jó tanácsot! :))
2012. márc. 22. 21:51
 1/6 anonim ***** válasza:
hát ha úszol rendszeresen, akkor nem lesz ott gond. az úszás a legjobb sportok között van ilyen szempontból. de jó még a futás is. írtad hogy nem szeretsz futni, de nem sprintelni kell hanem egy egyenletes tempót felvenni és kocogni. sajnos a kajás részét nem tudom, de biztos akad aki majd segít abban.
2012. márc. 22. 22:58
 2/6 anonim válasza:

Szia én egy 16 éves lány vagyok.... Én 174 cm vagyok és nagyon "duci" voltam. Amikor én elhatározásra jutottam akkor sajnos 90 kiló voltam de eljártam kardióra ( amin ilyen zenére kell tornázni ) és nagyon jó volt. Az étkezésemet gyökerestűl megváltoztattam. HA fogyni akarsz ne egyél semmi olajban sütött dolgot pl: sültkrumplit...... . Csak olyan nasikat egyél ami diabetikus és azokat is egy héten 2x - 3x max . A chips ki van zárva !!! Semmi cukros üdítő !! Max zero cola.

Kis adagokat egyél ( én napi étkezésem : reggeli : 1zsemle , ebéd : kis adag , Vacsi: 1 szelet kenyér( esetleg müzli) .. A legfontosabb , hogy 6után ne egyél . !!! Nekem így sikerült leadnom három hónap alatt: 15 kilót. Az orvosom szerint a 65 lenne az ideális ezért még nekem is van 10 kilóm . Hát sok sikert neked !! :DD ja és ilyenek , hogy : kenyér, kalács , fagyi nincs !! Csak teljes kiörlésű vagy rozs. Sok gyümi sok zöldség sok víz esetleg tea amit fruktozzal édesítesz. :) Remélem segítettem... nekem bejön ... ( bár eleinte nagyon nehéz volt)

2012. márc. 23. 12:33
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszaitokat! Chipset- nasit már több éve NEM ettem, viszont az édességet szeretem ^^ tehát majd veszek valami finom műzlit. Tehát hagyjam ki a lisztes és élesztős kenyereket és kalcsikat? Holnap hajnalba megyek úszni a komáromi sportuszodába. Ez az 5. alkalmam a 30as bérletből.
2012. márc. 23. 17:50
 4/6 anonim ***** válasza:
életmódváltás, mozogj amennyit csak tudsz mindig amkor csak lehet de az étkezésed helyre kéne rázni
2012. ápr. 10. 19:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Már -1,1 kg-nál járok, tehát 83,9kg. Kép: www.kep.psharing.com/650671.jpg Egy másik sráccal fogyózunk együtt :D itt keresett fel és azóta adom le a dekákat, most már kilókat is! :D
2012. ápr. 29. 01:18
 6/6 A kérdező kommentje:

már 82,4 :-)

A gyúrással (kulturisztikával) égnek a zsírok?

Tehát gyúrás és úszás az együtt egy 10-es skálán mennyire jó a zsírégetés szempontjából?

2012. máj. 12. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!