Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem hülyeség a 6X 3óránkénti...

Nem hülyeség a 6X 3óránkénti étkezés?

Figyelt kérdés
Szerintem a 2 óránkénti lenne az ideális. Ha 6X 3 óránként eszem, akkor alvás közben is aludni kellene. Napi kb. 11 órát alszom, akkor hogyan egyek 6-szor 3 óránként?
2009. szept. 8. 16:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
2-3 óránként célszerű enni teljes étkezést. Amikor alszol nyilván nem kell enni..
2009. szept. 8. 16:41
 2/12 anonim ***** válasza:
76%

ígyvan:D a 6x3 órának semmi köze ahhoz h éjjel is kéne enni:D

akkor alszol, és nemkell enni

2009. szept. 8. 16:51
 3/12 anonim ***** válasza:
51%
Nem vagy te csecsemő, aki 3 óránként eszik! Ha fogyni akarsz, egyél egy normális reggelit /bármit, bármennyit/, egy szerény ebédet és délután már csak gyümölcsöt és vizet. Garantáltan le fogsz fogyni! Nem kell ehhez semmiféle hókusz-pókusz!
2009. szept. 8. 17:00
 4/12 A kérdező kommentje:
Oké.. köszi a válaszokat! :)
2009. szept. 8. 17:02
 5/12 anonim ***** válasza:
67%
Ha nem 6x, de 5x, 3 óránként igen. Nemtom csecsemőknek ehhez mi köze, de köszönjük az okosságot.
2009. szept. 8. 17:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Én is így eszem, kb. 3 óránként. És tök jó a anyagcserém is.
2009. szept. 9. 10:24
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha kevés kalórián vagy, egyél inkább 4 X, mert nem sok értelme van 200 kilokalóriás étkezéseket tartani.

(így jönne ki 1200 Kcal)

Reggeli legyen nagyobb adag, mondjuk 400 Kcal, ebéd 300, vacsora-uzsonna 250-250.

Én mondjuk valóban 6 x eszek, de én 107 kilós testépítő vagyok, és majd mindennap edzek.

Most úgy 3500 kilokalórián vagyok, ezt már könnyebb 6 felé osztva elfogyasztani.

2009. szept. 9. 10:39
 8/12 anonim ***** válasza:

10:39: először is kalóriát számolni fölösleges, számolj inkább fehérjét ch-t meg zsírt.

Másodsor meg akármilyen étrenden is van inkább többször egyen, mert minimalizálja vele a katabolikus állapotot. napi 4szeri evés iszonyat kevés!

2009. szept. 9. 18:25
 9/12 anonim ***** válasza:

Előző:

Tudnod kell, hogy a fehérje, zsírokkal együtt kerül a gyomorba, igen lassan emésztődik. Átlagosan 5-6 óra.

Így katabolikus állapotról beszélni nincs értelme.

Ha viszont sportol a kérdező, akkor +1 étkezés elfér természetesen, edzés után, de akkor az 1200 kilokalória is "iszonyat kevés" lenne.

A kalóriadeficit eléréséhez pedig muszáj a kalóriát számolni. Ezen belül a szénhidrát mennyisége változhat, szintén az aktivitási szintnek megfelelően.

2009. szept. 9. 19:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Előző: ez is butaság. A jó minőségű fehérjét MAX 3 óra alatt megemészted. Csirkemell, pulykamell, hal, marhahúsok, stb. Nincs ilyen hogy 5 óra, max a disznóhúsnál, de diétában azért nem kell lomonoszov diploma hogy kitalálja az ember hogy a zsírtartalma miatt kerülendő a disznóhús.
2009. szept. 9. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!