Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megfelelő diéta lesz-e ez?

Megfelelő diéta lesz-e ez?

Figyelt kérdés
Kb 4 kilótól szeretnék megszabadulni.Úgy gondoltam,hogy teljesen éle
2009. szept. 6. 19:27
 1/2 anonim ***** válasza:
kihagytad a lényeget
2009. szept. 6. 19:54
 2/2 A kérdező kommentje:

Kb 4 kilótól szeretnék megszabadulni.Úgy gondoltam,hogy teljesen életmódot váltok,de elsőnek 2 hétig így szeretnék étkezem majd:

Reggeli:Joghurt,alma,körte,szilva,szőlő(valamelyik)

Tízóraíra:valamilyen őszi gyümölcs

Ebéd:csirkemell(tejfölösen,gyros,magyaros,fokhagymás vagy akármilyen fűszerezéssel-zöldségkörettel,paradicsom,papríka,uborka

Uzsonna:natur joghurt vagy valamilyen zöldég vagy annak a leve

Vacsora,zöldségek,vagy zsírszegény túró,vagy csirkemell úgy ahogy ebdénél el volt készítve

Nem tudom,ez megfelelő diéta-e fogyáshoz,valaki hozzáértőtől szívesen fogadnék tanácsokat..

Sportolni mellé Rubint Réka van 5 perced az 1.2.-at 3szor minden nap.

Ezutána diéta után pedig ,mivel tudom,hogy néha úgyis megkívánnám a péksüteményt vagy a tésztás ételeket itthon,megpróbálnám azokat reggel vagy a délelőtt folyamán fogyasztani ,estére pedig szénhidrátszegényen ,ja és sok víz..

Jó lenne ez így?Mennyi idő múlva lenne látható a változás centikben vagy kilókban?

2009. szept. 6. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!