Éheztetted már magad? Mennyi kilóig mentél le? Nagyon szörnyű érzés éhesnek lenni?
Figyelt kérdés
mi volt az oka
köszi
2013. febr. 12. 22:18
21/23 anonim válasza:
Szia.Igen,mert nem tetszettem magamnak és, mert mindig takargattam magam a testem.55 voltam és most 49.Éhesnek lenni nem "szörnyű" megszokja a gyomrod idövel.Az elején rossz csak.
22/23 anonim válasza:
Szia! Félre ne érts, nem beszólni akarok, de a szüleid hol a fenében vannak???
Nem akarod az éhezés helyett mással szadizni magad? Én pl. tavaéy fölkészültem egy félmaratonra.
Nyugi, attól is lehet szenvedni, de nem haslz bele a végén...
És NEM CIKI erről beszélni vagy ezzel orvoshoz fordulni.
Én 1,5 évet jártam pszichológushoz (nem evészavar miatt, hanem mert úgy éreztem, félek stb...) Minden ismerősöm tudta, még soha nem tett rá senki megjegyzést. Én kerestem ki a neten, én mentem el, stb. Nem mellesleg az egyik legjobb barátnőm lett a csaj. Kérj segítséget!!!!!!!
Ha van kedved, írj privátot.
Most hány kg vagy?
23/23 poiu válasza:
Igen, kissrác koromban kipróbáltam, milyen érzés 3 napig nem enni. Meglepő volt, hogy a második naptól nem éreztem éhséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!