Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Éheztetted már magad? Mennyi...

Éheztetted már magad? Mennyi kilóig mentél le? Nagyon szörnyű érzés éhesnek lenni?

Figyelt kérdés

mi volt az oka

köszi

2013. febr. 12. 22:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
20éves koromig dagadt voltam, hála a szüleimnek, akik szerint a "jól táplált gyerek a boldog gyerek". Gyűlöltem magam, és teljes kajamegvonásba menekültem. 68-ról fogytam le 55re, ezt szépen tudtam tartani is, majd jött egy nagy szerelmi bánat, akkor 47 kilóra lementem (170cm vagyok). Nem éreztem rosszul magam, vagy éhesnek, csupán nem tudtam lehajolni cipőt kötni anélkül, hogy el ne ájultam volna. Most 30 éves vagyok, 53kiló (max 3 kiló szokott feljönni télen, de akkor már rosszul vagyok magamtól, pedig az eszem tudja, hogy nincs ezzel sem baj.)Allergiás lettem szinte mindenre; míg élek sem ehetek tejterméket, keményítőset, fehér liszteset, nem ihatok alkoholt. A gyomrom folyamatos gyulladásban van- rohadtul tud fájni megsúgom- a hajam, a bőröm, a fogaim tönkrementek. Szóval kérlek tanulj ebből és NE CSINÁLD! Inkább mozogj sokat+ egyél egészséges ételeket!
2013. febr. 13. 10:19
 12/23 anonim ***** válasza:

Utolsó, nem is kívánod a rendes kaját, és ez így szép és jó szerinted?

Aztán pár héten belül teljesen legyengülni, kórházban kikötni még mindig jó? Miért nem akarod kívánni a kaját? Tévhit, hogy élni kötelező, de amíg bennmaradsz a 'játékban', addig magaddal tolsz ki ha nem eszel. Az elhízásnál egy rosszabb van, a komolyabb gyengeséggel járó betegségek. Például az alultápláltság. A kövér ember nem kell hogy gyenge és beteg legyen (a kövérséget leszámítva mint kóros állapot) de nem is nehezen BÁRMIKOR lefogyhatnak, a legtöbb hormonális betegség gyógyszerek nélkül is kezelhető, és fogyással végződik.. ha akarják. De az alultápláltság, krónikus éhezés végül az emésztés teljes leromlásához vezet, tehát ha később meg is gondolod magad, már nem leszel képes visszatérni az egészségedhez.

2013. febr. 13. 10:20
 13/23 anonim ***** válasza:
Pontosítás: 11. válaszolónak, nem az utolsónak írtam!
2013. febr. 13. 10:21
 14/23 anonim ***** válasza:
Olvass, értelmezz. Mondom, NEM AJÁNLOM! De ha akarnék sem tudnék rendesen enni, mert HASNYÁLMIRIGY gyulladásom van. Lehet kővel dobálni -.-
2013. febr. 13. 10:22
 15/23 anonim ***** válasza:
Oké! Bocsi
2013. febr. 13. 10:23
 16/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát! Egy két eset igazán szomorú és tanulságos!

Sajnos én is megjártam már, én is úgy voltam vele, mint az egyik kedves hozzászóló!

Szüleimmel éltem(élek) és hát na nem voltam egy szép lány, túlsulyos, senki sem barátkozott velem, ronda voltam, csúfoltak, nem voltak barátaim, és én ezt mind a súlyomnak tudtam be, rossz tanuló voltam, mert hát minek tanuljak, meg amikor hazajöttem akkor is csak azon gondolkodtam, hogy milyen sz@r ember vagyok, egyedül vagyok és csak gyűlt bennem ez az érzés, aztán elegem lett, undorodtam saját magamtól próbáltam meghalni de sose mentem el a végletekig mert ahhoz bátortalan voltam, hogy meghaljak ezért csak vagdostam magam

de aztán abból is elegem lett mert takargattam magam és jött a nyár és hát kinek van kedve nyáron is pulcsikba járni amikor 40fok van

aztán abbahagytam de hiányzott vmi szenvedés, és akkor jött hogy én nagyon sza.r ember vagyok még azt se érdemlem meg hogy a szüleim azért dolgozzanak hogy kaját adjanak nekem, elsőnek csak a csokit, chipset ilyeneket utasítottam vissza h rám ilyenekért ne költsenek vegyenek maguknak belőle ruhát stb, néztek rám, hogy hát jó ha így gondolod stb de attól még kaptam de odadatma tesómnak

persze tesóm örült hogy csoki:) ő amúgy se volt dagi 180cm volt kb 60kg pedig annyit evett és olyanokat h más gurulna ettől, de ő nem nem

aztán jött a nyár sok gyümölcs, sok gyümölcsös süti stb akkor látták már hogy na valami gond van én sose voltam az a gyümölcsevő párti aki reggelire is almát eszik kakaóscsiga helyett, megkérdezték hogy mi van mondtam hogy egészségesebb szeretnék lenni, mondták hogy rendben értettük itt a sok zöldség, gyümölcs nyár van úgyse kívánjuk ezeket a nehéz kajákat-itt 15 voltam, aztán vettek sok sok gyümölcsöt, zöldséget, tejet húst stb

de én fiatal voltam fogalmam se volt mit hogyan kell csinálni, annyit h kevesebbet ettem

de nem fogytam, éhes voltam stb úgy gondoltam h nem elég még mindig sok a kaja, amit vittem suliba szendvicset nem ettem meg, volt h még a gyümölcsöt se, anyuék csináltak barnakenyérből szendvicset sonkával, paradicsommal, azt kivettem megettem a kenyeret kidobtam

rettentően rosszul voltam az elős héten azt hittem ott halok meg de volt bennem egy fura érzés, egy ilyen boldogságérzet hogy na igen én ezt érdemlem és megkaptam szenvedjek, tetszet a dolog tovább folytattam, jó volt én uraltam a testem, megnyugodtam hogy méltón szenvedek és utána már nem is voltam volt h napi 1 alma de nem érdekelt, utáltam magam elértem a 34kilót 170cm

mindenki csak nézett, hogy úristen, megnéztek az utcán de olyan úristen egy éhező gyerek, mint egy hulla olyan lettem, szürke fakó bőr, csont amin lógott egy kis bőr, de ennyi a karom akkor volt mint egy csirkecombnak a csontja, undorító volt de tényleg, de nem is tudom de tetszet, a körmöm leört és tiszta lila volt, minden életfunkcióm lelassult, de az volt az érdekes, hogy bírtam, mentem ugyanúgy, nyáron is volt gyakorlatom, mentem csináltam reggel 5től egészen délután 4ig dolgoztam, volt h nem ettem egész nap semmit, és utána már nem is szenvedtem nem éreztem semmi fájdalmat

csakhogy egyszer aztán besokalt a szervezetem...

hirtelne rosszul lettem az utcán, megtorpantam és csak bámultam magam elé, nem tudtam h mi van

nagy nehezen hazavánszorogtam lefeküdtem az ágyra és kész, fogalmam sincs a mai napig h mi történt velem, este felkeltem kijöttem a szobából, megfürödtem és elmentem aludni

másnap ment minden tovább

csakhogy munka közben azért elgondolkoztam ezen, és feljöttem egy oldalra ahol megkérdeztem h mi volt ez az egész

egy orvos azt írta, hogy összeomlott a keringési rendszerem, és vszinű hogy ha most nem változtatok akkor szívrohamba meghalok és irány a korház

na itt pánikoltam be hogy úristen mindeki rájön hogy mit is csináltam, és hogy mindenki megtudja hogy mit is csináltam magammal, persze akkor már azért tudtam merthát eléggé látványos volt a dolog....

meghíztam aztán nagyon kb fél év alatt most 50kg körül vagyok de fogalam sincs hogy van e vmi bajom, vagy h mi történt a testemmel, mert nem mertem ezt senkinek se elmondani ezért orvosnál sem voltam...

most meg annyira de annyira éhes vagyok hogy ha nem eszek, hogy pl ha 2-3 óránként nem eszek akkor ilyen fehér vagy szines foltokat látok, ez is borzasztó, hogy nem bírok már úgy éhezni mint előtte, pedig van hogy még ez az érzés rámtör...

szerintem igazából ezt soha senkinek nem tudnám ezt így elmondani, mert szégyellem

most csak annyi van hogy az önutálat megmaradt, de a legjobb tanuló vagyok képes vagyok éjszakákon is tanulni csak h a legjobb legyek, mert nem is tudom hatalmas bennem a vágy h egyszer elismerjenek és megtudjak felelni mindenkinek, rohad.t egy érzés, nem gondoltam volna hogy ez egyszer velem is megtörténeht és ennyir lesüllyedhetek mint ember és ennyir fogom magam valaha utálni

most ezen sorokat leírva a könnyeimmel küszködök

köszönöm, hogy leírhattam mindezt!

2013. febr. 13. 12:07
 17/23 A kérdező kommentje:

amúgy egyszer kb 1.5éve kitettem már egy ilyesmi kérdést h h nézek ki

ilyen voltam akkor

most nem ilyen vagyok de valahogy akárhányszor ránézek tetszik és szerintem még ez sem az a nagyon vékonyság

itt olyan 44-45kg lehettem

[link]

[link]

2013. febr. 13. 16:06
 18/23 anonim ***** válasza:
Jaj... hidd el, ez szörnyû!
2013. febr. 13. 16:37
 19/23 anonim ***** válasza:

Igen.

Általánosban sokat csúfoltak, nem volt önbizalmam, láttam egy műsort egy lányról, aki drasztikusan lefogyott az étkezési zavarával, én pedig, buta liba, úgy gondoltam, ha így teszek, majd csinosabb leszek.

8. osztályból való elballagásom után, nyáron kezdtem. Alig ettem, ami keveset pedig mégis, azt kihánytam. Láttam képeket, hogy szétmarja a nyelőcsövet, ezt nem akartam (úgy tűnik, egy csöpp eszem maradt, denem sok), ezért kitaláltam mást. A kaját csak megrágtam, hogy érezzem az ízét, aztán kiköptem. Emellett jó sokat tornáztam otthon.

Persze dicsértek, hogy milyen sokat fogytam, de nem tudnák, hogyan. Olyan 10 kilót fogytam le.

Először rossz volt éhesnek lenni, de utána már csak akkor éreztem jól magam, ha korgott a gyomrom: ha nem voltam éhes, kimondottan bűntudatom volt.

Persze elég erőtlen lettem és rosszul éreztem magam, miután pedig abbahagytam, sokkal többet visszahíztam, mint amit leadtam.

2013. febr. 13. 19:01
 20/23 anonim ***** válasza:
...akkor szívrohamba meghalok és irány a kórház, ez jó :-D ... 70ről 49re...és mivel lelki bajaim voltak nem tudtam enni, és kifejezetten jó érzés volt egy kicsit szenvedni. De most 53 vagyok.
2013. febr. 16. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!